Πανσέληνος της φράουλας
Είναι πολύ σπάνιο να έχουμε τρεις υπερπανσελήνους σε ένα χρόνο/Φωτογραφία: ΑP images
STRAWBERRY MOON

«Πανσέληνος της φράουλας»: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά


Το βράδυ της Πέμπτης, 24 Ιουνίου, θα συμβεί η τρίτη και τελευταία υπερπανσέληνος για φέτος.

Είναι πολύ σπάνιο να έχουμε τρεις υπερπανσελήνους σε ένα χρόνο, πόσο μάλλον σε τρεις διαδοχικούς μήνες, όπως συνέβη φέτος, κάνοντας το 2021 μια αστρονομικά μοναδική χρονιά. Είχαν προηγηθεί οι υπερπανσέληνοι της 27ης Απριλίου και της 26ης Μαΐου.

Η συγκεκριμένη πανσέληνος είναι παραδοσιακά γνωστή και ως «Φεγγάρι της Φράουλας» στους Ινδιάνους της Αμερικής, επειδή πέφτει σε μια εποχή που μαζεύονται οι ώριμες πια φράουλες και δεν σχετίζεται με το χρώμα του φεγγαριού. Το φεγγάρι της φράουλας σηματοδοτεί συνήθως την τελευταία πανσέληνο της άνοιξης ή την πρώτη του καλοκαιριού.

Οπως τονίζουν οι αστρολόγοι την Πέμπτη 24 Ιουνίου σχηματίζεται η πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα του Καρκίνου (Ήλιος) – Αιγόκερου (Σελήνη) και είναι μια πολύ δυνατή ημέρα αστρολογικά.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός

Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει την καριέρα σου. Η ενέργειά σου θα είναι στο μάξιμουμ, οπότε καλό είναι να το εκμεταλλευτείς και να αντιμετωπίσεις μια δυνατή πρόκληση.

Ταύρος

Ρίξε μια προσεκτική ματιά στους περιορισμούς σου, επειδή μπορεί να διαπιστώσεις ότι πολλοί από αυτούς σε κρατούν άσκοπα πίσω. Είσαι σε θέση να κάνεις περισσότερα από όσα πιστεύεις.

Δίδυμος

Πιθανόν θα διαπιστώσεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου. Άφησε αυτή την πανσέληνο να καθοδηγήσει την προσωπική σου εξέλιξη.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα του ζωδίου σου με τον Αιγόκερω θα επηρεάσει τις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές. Τα συναισθήματα σου θα είναι πιο έντονα από τις υπόλοιπες μέρες. Είναι μια καλή περίοδος να καθίσεις και να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Λέων

Θα πετύχεις έναν στόχο που έχεις βάλει για τον εαυτό σου. Βεβαιώσου ότι θα έχεις τον χρόνο να εκτιμήσεις όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα.

Παρθένος

Θα βρεις τον εαυτό σου να είναι πιο φιλόδοξος από άλλες φορές και να θέτει υψηλότερους στόχους. Φρόντισε να παραμείνεις υπομονετικός γιατί υπάρχει μακρύς δρόμος μπροστά σου.

Ζυγός

Αυτή η πανσέληνος θα σε εμπνεύσει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα: Aκαταστασία, ανεπιθύμητες υποχρεώσεις, ξεπερασμένοι στόχοι. Νέα μονοπάτια θα ανοιχτούν για σένα, οπότε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Σκορπιός

Η επικοινωνία θα μπορούσε να αποτελέσει πρόκληση σε αυτή την πανσέληνο. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς, επειδή θα αισθανθείς ότι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Τελικά όμως θα το κάνουν.

«Πανσέληνος της φράουλας»: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά
ΑP images

Τοξότης

Η αυτοεκτίμησή σου θα αυξηθεί και αυτό σημαίνει ότι είναι μια καλή στιγμή να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο και θα νιώσεις τα πάντα σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο και με πιο έντονο τρόπο. Θα αξιολογήσεις εκ νέου τη ζωή σου και θα κάνεις μεγάλες αλλαγές.

Υδροχόος

Η δημιουργικότητα και η διαίσθησή σου θα βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα αυτές τις μέρες. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τόσο πολύ και άφησε το ένστικτό σου να πάρει τον έλεγχο.

Ιχθύς

Θα βρεθείς πιο κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Οι ειλικρινείς συνομιλίες θα οδηγήσουν σε σταθερούς και μακροχρόνιους δεσμούς.

SHARE