Παντελής Καναράκης με Αντώνη Ρέμο
Παντελής Καναράκης με Αντώνη Ρέμο/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

«Τότε κανείς δεν μας ήξερε» -Παντελής Καναράκης και Αντώνης Ρέμος αγκαλιά, πριν από 26 χρόνια


Μια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε ο Παντελής Καναράκης στο προφίλ του στο Instagram.

Η φωτογραφία είναι από τα 90s, όταν ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Καναράκης κατέβηκαν από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να κυνηγήσουν τ΄ όνειρό τους: ο ένας στο τραγούδι και ο άλλος στην υποκριτική.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Παντελής Καναράκης σημειώνει για τον φίλο του, Αντώνη Ρέμο: «Ο Αντώνης Ρέμος κατέβηκε πρώτος από Θεσσαλονίκη και μετά ένα χρόνο εγώ. Από αυτόν το χρόνο είναι και αυτή η φωτογραφία. Τότε που κανείς δεν μας ήξερε και πίναμε καφέδες, γλεντούσαμε στα μαγαζιά, γελούσαμε συνεχεία και κυνηγούσαμε τ’ όνειρο μας.

Τον είχε στείλει σε μια εκπομπή η εταιρία του θυμάμαι και με πήρε τηλέφωνο να μιλήσω γι’ αυτόν. «Μα τι λες ρε Αντώνη κανείς δε με ξέρει εμένα» «Γιατί» μου λέει «ξέρει εμένα; Εσύ είσαι ηθοποιός και τα λες ωραία» Και μίλησα εγώ ο τότε άγνωστος για έναν επίσης άγνωστο τραγουδιστή. Ο Αντώνης μου μετά έγινε και Αντώνη σας. Έγινε σπουδαίος τραγουδιστής, έγινε πατέρας, έγινε σύζυγος, έγινε μέντορας για νέους καλλιτέχνης έγινε…. αυτός που αγαπάτε. Σπάνια βρισκόμαστε πια. Οι ζωές συχνά απομακρύνονται. Αλλά πάντα τον καμαρώνω και τον χαίρομαι και πάντα θυμάμαι ποσό προστατευτικός ήταν απέναντι μου, ποσό με πίστευε και με στήριζε. Αντώνη μου, γλυκό πατριωτάκι μου, ωραία μας ήρθαν τα πράγματα. Σ αγαπώ».

Δείτε εδώ τη φωτογραφία τους:

Σημειώνουμε ότι η πρώτη εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου σε πίστα της Αθήνας έγινε το Πάσχα του 1995, στο «Διογένης Παλλάς», δίπλα στους Μητροπάνο, Κορκολή και τον συνθέτη Μάριο Τόκα. Την ίδια χρονιά υπέγραψε συμβόλαιο με τη Sony Music.

Το 1996 έκανε είσοδο στο χώρο της δισκογραφίας με τον τίτλο «Αντώνης Ρέμος» και επιβεβαίωσε τις προβλέψεις των ειδικών, καθώς έγινε μέσα σε λίγους μήνες χρυσός και σε λιγότερο από ένα χρόνο πλατινένιος.

SHARE