Ο γάμος της Νάντιας Ράπτη
Nάντια Ράπτη
25|06|2023 15:25
SHARE
WEDDING VIBES

Παντρεύτηκε η Νάντια Ράπτη: Το νυφικό όλο πέρλες που φόρεσε η σχεδιάστρια μόδας


Η σχεδιάστρια μόδας Νάντια Ράπτη και ο επιχειρηματίας Ηλίας Κάλτσος παντρεύτηκαν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, στο Ιsland, έχοντας αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό τους.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια, που κρατά πάντα χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μία ζεστή τελετή με εκλεκτούς καλεσμένους και, όπως φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες, έλαμπε από ευτυχία.

Η Nάντια Ράπτη, όπως ήταν φυσικό, επέλεξε ένα νυφικό φόρεμα δική της δημιουργία σε ίσια γραμμή, με σκίσιμο στα πόδια και όλο πέρλες ενώ το συνόδευε ένα μακρύ πέπλο, το οποίο ανέμιζε ρομαντικά στον καλοκαιρινό αέρα.

Ποιοι πήγαν στον γάμο της σχεδιάστριας μόδας Νάντιας Ράπτη

Στον γάμο της Νάντιας Ράπτη είδαμε και αρκετούς celebrities όπως η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ο Ηλίας Γκότσης, η Ραφαέλα Ψαρρού, αλλά και η Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε glam party σε έναν παραμυθένιο χώρο, όπου είχε δημιουργηθεί ένα σκηνικό με τραπέζια, εντυπωσιακό art de la table και show με βεγγαλικά.

Ολοι μαζί γιόρτασαν το χαρμόσυνο γεγονός, ανεβάζοντας συνεχώς στα social media φωτογραφίες από τον γάμο και το χορό του ζευγαριού.

SHARE