Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού
Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαρία Σολωμού/Φωτογραφία: NDP photo agency
28|09|2020 09:40
SHARE
INSTAGRAM

Παπαδημητρίου-Σολωμού-Ζαρίφη: Η φωτογραφία που σηματοδοτεί την τηλεοπτική συνεργασία τους


H Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Μαρία Σολωμού.

Οι τρεις γυναίκες από τον χώρο της τηλεπαρουσίασης και της υποκριτικής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα που θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο από την συχνότητα του Μega.

Οι τρεις τους μπορεί να μην έχουν συνυπάρξει ξανά τηλεοπτικά, ωστόσο, φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του καναλιού διέκριναν ότι η χημεία τους είναι ενδιαφέρουσα. Μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σημείωσε στη λεζάντα της πρώτης τους κοινής τους φωτογραφία στο Instagram: «Πιστεύεις υπάρχει επικοινωνία; #allantalla #itrelladenpaeistavouna #friends».

Η Μαρία Σολωμού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Κατερίνα Ζαρίφη ετοιμάζονται για την τηλεοπτική συνεργασία τους και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για το αποτέλεσμα.

Δείτε τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/CFpWfs3Ans4/

Σημειώνεται ότι η τηλεοπτική είδηση για την τηλεοπτική συνεργασία των τριών γυναικών ήρθε μέσα από την εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου» και τη δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούντζου.

SHARE