Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην ταινία Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης
Σπάνιο κλικ/ Φωτογραφία: FinosFilm
29|07|2020 10:57
SHARE
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Σπάνια φωτογραφία: Ο Παπαμιχαήλ με τη Μελίνα Μερκούρη, τη Δέσπω Διαμαντίδου και τη Μαίρη Χρονοπούλου


Μια σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τρεις θρυλικές κυρίες του ελληνικού κινηματογράφου μας ταξίδεψε στη χρυσή εποχή της δεκαετίας του ‘60.

Τέσσερις θρύλοι του ελληνικού σινεμά σε μια υπέροχη φωτογραφία. Στο επίσημο λογαριασμό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Instagram, το οποίο διαχειρίζεται ο γιος του, Γιάννης, είδαμε τον αξέχαστο Έλληνα ηθοποιό σε ξένοιαστες στιγμές με τρεις μεγάλες κυρίες του εγχώριου -και όχι μόνο- κινηματογράφου, τις Μελίνα Μερκούρη, Δέσπω Διαμαντίδου και Μαίρη Χρονοπούλου.

«Ο Δημήτρης σε εκδρομή με παρέα τις αγαπημένες φίλες και συναδέλφους του Μελίνα Μερκούρη, Δέσπω Διαμαντίδου και Μαίρη Χρονοπούλου αρχές της δεκαετίας του '60» διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας, που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Την εποχή εκείνη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ είχε δεσμό με τη Δέσπω Διαμαντίδου, με την οποία χώρισαν λίγα χρόνια αργότερα, όταν ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη γυναίκα με την οποία είναι συνδεδεμένος στο μυαλό όλων μας, την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μαζί τους, η Μελίνα Μερκούρη, η αθάνατη ηθοποιός που μετέδωσε την ελληνικότητα και το ελληνικό πνεύμα σε κάθε άκρη του πλανήτη, και η Μαίρη Χρονοπούλου, από τις πιο σαγηνευτικές παρουσίες στη μεγάλη οθόνη, που μαγνήτιζε το βλέμμα κάθε άνδρα και καθήλωνε το κοινό με το ταλέντο της.

Τέσσερα ονόματα του ελληνικού σινεμά που κατάφεραν να μείνουν ανεξίτηλα στις χρυσές σελίδες του…

Δείτε παρακάτω τη σπάνια φωτογραφία:

SHARE