Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην ταινία Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο
Σπάνιο κλικ/ Φωτογραφία: FinosFilm
03|08|2020 10:35
SHARE
THROWBACK

Δημήτρης Παπαμιχαήλ και Δέσπω Διαμαντίδου στον πρώτο γάμο της Τζένης Καρέζη -Όταν ήταν ζευγάρι


Μια σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τη Δέσπω Διαμαντίδου στο γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του αξέχαστου ηθοποιού, τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος του, Γιάννης.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του εμβληματικού ηθοποιού του ελληνικού σινεμά, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο γιος του, Γιάννης, δημοσιεύει σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή και την πορεία του, ταξιδεύοντας τους φανατικούς θαυμαστές του σε παλιότερες εποχές.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση, είδαμε μια σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τη Δέσπω Διαμαντίδου, την εποχή που οι δυο τους ήταν ζευγάρι, όταν βρέθηκαν στον πρώτο γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου.

Στο υπέροχο ενσταντανέ, η πρωταγωνίστρια του ελληνικού σινεμά είναι πραγματικά πανέμορφη στο υπέρκομψο νυφικό της -το οποίο λέγεται ότι της το έσκισαν οι χιλιάδες θαυμαστές της που στάθηκαν έξω από την εκκλησία για να τη δουν από κοντά.

«Ο Δημήτρης με την Δέσπω Διαμαντίδου στον γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου στην Αγία Φιλοθέη στις 7 Μαΐου του 1962» γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Τζένη Καρέζη έμεινε παντρεμένη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου για πέντε χρόνια. «Όταν φάνηκε να κατεβαίνει από το επάνω μέρος της σκάλας, έμεινα άφωνος. Ήταν το πιο όμορφο πλάσμα που είχα δει ως τότε στη ζωή μου» θα γράψει στη συνέχεια στην αυτοβιογραφία του ο ίδιος. Λίγα χρόνια μετά το διαζύγιο, η Τζένη Καρέζη θα γνωρίσει τον άντρα με τον οποίο θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής της, τον Κώστα Καζάκο.

SHARE