Η Κατερίνα Παπουτσάκη,καρέ και αφέλειες
Η Κατερίνα Παπουτσάκη, Φωτογραφία: NDP photo agency
27|12|2022 09:50
SHARE
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τη μητέρα της βγάζουν selfie, σαν φίλες


Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μητέρα της και οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει μπει δυναμικά στο χώρο της μουσικής και μάλιστα, οι παραστάσεις που πραγματοποιεί βγαίνουν sold out.

Μέσα από το προφίλ στο Instagram είδαμε φωτογραφίες από την παράσταση με τίτλο «Scrooge & Ghosts & Rock ’n’ Roll» στην οποία και πρωταγωνιστεί, αλλά έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους και μια σκηνή από τις πρόβες, όπου η ίδια τραγουδά.

Η παράσταση πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής και μάλιστα οι προβολές των Χριστουγέννων βγήκαν sold out, με τη μητέρα της Κατερίνας Παπουτσάκη να δίνει το «παρών» και να απολαμβάνει την κόρη της στο θεατρικό σανίδι.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε μια σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ωστόσο φροντίζει να προστατεύει τους αγαπημένους της, έτσι, κρατά σε απόσταση τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες με τη μητέρα της, αυτή τη φορά όμως μητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν μαζί.

Με μια φωτογραφία στο Instagram η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους την ευκαιρία να δουν τη μητέρα της και όπως όλοι παρατήρησαν είναι και οι δύο κομψές. Μητέρα και κόρη μοιάζουν αρκετά. Φωτογραφήθηκαν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό και ενθουσίασαν τους followers.

Φωτογραφία: instagram/@katerina_papoutsaki
SHARE