Πάρις Χίλτον
Φωτογραφία: AP Images
20|03|2023 17:00
SHARE
ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ

Το απίστευτο δώρο των Καρντάσιαν στο μωρό της Πάρις Χίλτον: Τι αγόρασε η Κιμ στον μικρό Φίνιξ


Η Πάρις Χίλτον καλωσόρισε πριν από λίγες εβδομάδες το πρώτο της παιδί, και οι διάσημες φίλες της πέρασαν αμέσως στη δράση!

Μετά την αναπάντεχη ανακοίνωση πως η Πάρις Χίλτον έγινε μητέρα, πολλοί ήταν οι celebrities που ανταποκρίθηκαν με χαρά, στέλνοντας ευχές και δώρα για τον μικρό Φίνιξ.

Μεταξύ των διασήμων που έστειλαν δώρα στο βρέφος δε θα μπορούσε να μην είναι η Κιμ Καρντάσιαν και η οικογένειά της: Η δημοφιλής σοσιαλιτέ είναι μία από τις παλιότερες φίλες της Χίλτον εξάλλου, και παρά το περίφημο beef που τις χώρισε πριν από μερικά χρόνια, φαίνεται πλέον να είναι και πάλι καλές φίλες.

Στα πλαίσια της εκπομπής «Watch what Happens», η Χίλτον αναφέρθηκε στα γενναιόδωρα δώρα που έχει λάβει για το μωρό της, αναφέροντας φυσικά και το πιο εξωφρενικό:

«Η Κιμ, η Κόρτνεϊ και η Κρις μου έστειλαν αυτό το γιγάντιο Αλπάκα. Δεν είναι αληθινό, αλλά είναι πολύ γλυκούλι. Το έχω μπροστά από το σπίτι μου και το αγκαλιάζω κάθε μέρα!» είπε γελώντας η 42χρονη κληρονόμος.

Δείτε παρακάτω το λούτρινο Αλπάκα του μικρού Φίνιξ!

Φωτογραφία: Paris Hilton στο Instagram

Η Χίλτον ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες τη γέννηση του μικρού Φίνιξ μέσω παρένθετης μητέρας, κάτι που δεν είχε εκμυστηρευτεί ούτε καν στην μητέρα της. Τις τελευταίες ημέρες, η Χίλτον προωθεί τη νέα της αυτοβιογραφία, στην οποία έκανε πολυάριθμες απίστευτες αποκαλύψεις για τα δύσκολα νεανικά της χρόνια.

SHARE