Πάρις Χίλτον
Πάρις Χίλτον/Φωτογραφία: Paris Hilton/instagram
ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ

H Πάρις Χίλτον απαντά στα αρνητικά σχόλια για το μωρό της -Οι φωτό που τράβηξαν την προσοχή των haters


Η Πάρις Χίλτον δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με τον γιο της από το πρώτο τους κοινό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Η χρυσή κληρονόμος απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Κάρτερ Ρέουμ μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο. Ο μικρός Φίνιξ Μπάρον Χίλτον Ρέουμ είναι εννιά μηνών και όπως έχει σημειώσει η Πάρις Χίλτον το όνομα Φίνιξ σημαίνει ελπίδα, αναγέννηση και μεταμόρφωση. Επίσης το μεσαίο όνομά του είναι φόρος τιμής στον παππού της, Μπάρον Χίλτον που πέθανε το 2019 σε ηλικία 91 ετών.

Η Πάρις Χίλτον λοιπόν δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια στο προφίλ της στο Instagram για το μέγεθος του κεφαλιού του μωρού της. Έτσι, θέλησε να απαντήσει στους haters, αναφέροντας: «Υπάρχουν μερικοί άρρωστοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. O άγγελός μου είναι απόλυτα υγιής. Και ναι, φυσικά και έχει πάει σε γιατρό, απλά έχει μεγάλο εγκέφαλο».

H Πάρις Χίλτον απαντά στα αρνητικά σχόλια για το μωρό της -Οι φωτό που τράβηξαν την προσοχή των haters

Πριν από λίγες μέρες η Πάρις Χίλτον δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με τον γιο της, με τους followers να σχολιάζουν το κεφάλι του. Συγκεκριμένα, τόνισαν πως το κεφάλι του είναι πολύ μεγάλο, ενώ αρκετοί ανησύχησαν για την υγεία του. Η ίδια απάντησε πως «το μωρό της είναι υγιέστατο» και πως «υπάρχουν άρρωστοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο».

H διάσημη κληρονόμος κρατάει στην αγκαλιά της τον μόλις εννιά μηνών γιο της.

SHARE