Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 Παρουσιάστε
Φωτογραφία: ΑΝΤ1
29|09|2020 11:12
SHARE
«ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ»

«Παρουσιάστε»: Τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της νέας σειράς του ΑΝΤ1


Καταδρομείς και φαντάροι, αρβύλες και σκοπιές, ένας influencer κι ένας πλαστικός χειρουργός. Σκηνές βγαλμένες από την ζωή αλλά και από την φαντασία του σεναριογράφου, Μάκη Πιτταρά θα δούμε στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παρουσιάστε» που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Μπέζος.

Η σειρά σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα στην πρεμιέρα της. Στο γενικό σύνολο σημείωσε 21,7% ενώ στο δυναμικό κοινό 23,3%.

Γιάννης Μπέζος, Μανώλης Μαυροματάκης, Λένα Ουζουνίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Βασιλική Τρουφάκου, Σταύρος Μαρκάλας, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκος Σαλής, Βίκτωρας Πέτσας, Μάνος Καζαμίας, Ιωάννης Απέργης, Αλέξης Βιδαλάκης, Μάριος Δερβιτσιώτης, Γιώργος Ζυγούρης, Ηρακλής Κωστάκης, Θάλεια Σταματέλου είναι τα ονόματα που υποδύονται τους ήρωες της σειράς που θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Η υπόθεση:

Δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή. Δύο διοικητές στη μέση μιας «μάχης» που προϋπάρχει για μια γυναίκα και φουντώνει για μία θέση Ταξίαρχου! Ο ένας στρατολάγνος, στιγνός μιλιταριστής με στρατόπεδο «Προβλεπέ» και ο άλλος το «απόλυτο Χύμα»! Γούλας ο ένας, Σκορδάς ο άλλος! Ορκισμένοι εχθροί!

Ο Λευτέρης Γούλας (Γιάννης Μπέζος), διοικητής του σκληροπυρηνικού στρατοπέδου καταδρομέων, θα προσπαθήσει με θεμιτά και (κυρίως) αθέμιτα μέσα να αποκλείσει τον «γείτονα» διοικητή, Θανάση Σκορδά (Μανώλης Μαυροματάκης), απ’ την κούρσα της διαδοχής στη θέση του ηγέτη της Ταξιαρχίας.

Η κατάσταση όμως ξεφεύγει, όταν τα δύο στρατόπεδα συγχωνεύονται προσωρινά και αναγκάζονται να «συγκατοικήσουν» μοιράζοντας αρμοδιότητες και… πονοκεφάλους στον απερχόμενο Ταξίαρχο (Θοδωρής Κατσαφάδος).

Τι θα γίνει όταν ένα στρατόπεδο γεμάτο σκληρά εκπαιδευμένους κομάντος θα πρέπει να συνυπάρξει με ένα στρατόπεδο που ο πιο σκληρός του φαντάρος, έχει τη μάνα του (Λένα Ουζουνίδου) σταθμευμένη απ’ έξω, με τροχόσπιτο;

SHARE