Άκης Πετρετζίκης
Φωτογραφία: Instagram/ @akispetretzikis
19|09|2023 09:31
SHARE
BIRTHDAY GIRL

Άκης Πετρετζίκης: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης του, Ακυλίνας, ήταν φουλ του ροζ


Η κόρη του Άκη Πετρετζίκη και της συζύγου του, Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ, έγινε ενός έτους και οι γονείς διοργάνωσαν ένα πάρτι για να τιμήσουν την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

Στην πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής της βρίσκεται ο Άκης Πετρετζίκης. Ο ίδιος και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία ήρθαν να ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του για την καθημερινότητα με τα δυο παιδιά, ο Ακης Πετρετζίκης είχε δηλώσει: «Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε “ακούσει” λίγο. Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες οκ. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί, κι εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο… Η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο».

Πρόσφατα, λοιπόν, η κόρη του Άκη Πετρετζίκη έγινε ενός έτους και ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, τον οποίο ακολουθούν 1,8 εκατομμύριο χρήστες, φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της μικρής Ακυλίνας.

«Και τούρτα φτιάξαμε και μπαλόνια φουσκώσαμε και παίξαμε, γιατί χθες το κοριτσάκι μας έγινε 1! Να ζήσεις, μικρή μας Ακυλίνα! (εντάξει, το κεράκι το έσβησε ο Αχιλλέας) έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στη λεζάντα της φωτογραφίας. Μάλιστα, ο γνωστός μάγειρας έγραψε στα σχόλια ότι την τούρτα την έφτιαξε η σύζυγός του, Κωνσταντίνα.

Στις φωτογραφίες, η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ κρατάει την Ακυλίνα που στέκεται μπροστά από την τούρτα της και φορά ένα υπέροχο φορεματάκι με τούλι, που την κάνει να μοιάζει με μικρή μπαλαρίνα. Ο γνωστός σεφ, κρατά αγκαλιά τον γιο του, Αχιλλέα. Η τούρτα, τα γλυκά και η διακόσμηση ήταν όλα σε παραμυθένιο ροζ χρώμα.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της κόρης του Άκης Πετρετζίκη:

@akis_petretzikis
@akis_petretzikis
@akis_petretzikis
@akis_petretzikis
@akis_petretzikis
@akis_petretzikis
SHARE