Η Καλλιόπη Αθανασιάδη στον Ευαγγελισμό
Πάσχα στον Ευαγγελισμό/ Φωτογραφία: Kalliopi Athanasiadi/ Facebook
20|04|2020 09:27
SHARE
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Πάσχα στον Ευαγγελισμό: Το φωτογραφικό άλμπουμ της θωρακοχειρουργού Καλλιόπης Αθανασιάδη -Αρνάκι, κόκκινα αβγά και ευχές


Η Ελληνίδα θωρακοχειρουργός Καλλιόπη Αθανασιάδη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο προφίλ της στο Facebook, στις οποίες τη βλέπουμε να απολαμβάνει το καθιερωμένο πασχαλινό τραπέζι στον Ευαγγελισμό, μαζί με τους συναδέλφους της.

Στον Ευαγγελισμό πέρασε η θωρακοχειρουργός Καλλιόπη Αθανασιάδη την ημέρα του Πάσχα, μαζί με τους υπόλοιπους γιατρούς του νοσοκομείου. Η ίδια δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες, όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει τις παραδοσιακές πασχαλινές λιχουδιές μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό από το θωρακοχειρουργικό και το παθολογοανατομικό τμήμα του νοσοκομείου, που εφημέρευε.

Αρνάκι, κουλούρια και κόκκινα αβγά, πάνω σε ένα όμορφα στρωμένο πασχαλινό τραπέζι, περίμεναν τους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου που δεν πέρασαν τη χθεσινή ημέρα στο σπίτι με τους δικούς τους!

«Από τη νοσηλευτική πτέρυγα 5Γ, το θωρακοχειρουργικό και το παθολογοανατομικό τμήμα του Γ.Ν.Α. “Ο Ευγαγγελισμός”, σας ευχόμαστε “Χριστός Ανέστη”… Έχουμε κι εμείς το πασχαλινό μας τραπέζι (αρνί στο φούρνο, καλομαγειρεμένο, ευγενική προσφορά της Mary Pantou), πάντα καλά οργανωμένοι! Και του χρόνου, έξω από τα σπίτια μας!» έγραψε η κορυφαία Ελληνίδα θωρακοχειρουργός, Προέδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος–Καρδίας– Αγγείων και υπεύθυνη του Θωρακοχειρουργικού Τμήματος στον «Ευαγγελισμό».

Χιλιάδες like και εκατοντάδες σχόλια κάτω από το φωτογραφικό άλμπουμ έδιναν ευχές στην Καλλιόπη Αθανασιάδη, αλλά και όσους απαρτίζουν την ομάδα του Ευαγγελισμού.

Ολες οι ειδήσεις live για τον κορωνοϊό από την Ελλάδα και τον κόσμο, στο νέο site του iefimerida.grwww.koronoios-live.gr

SHARE