Διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ ολοι μαζί σε ένα κολάζ φωτογραφιών
Στη μάχη κατά της πανδημίας COVID-19
22|05|2020 11:51
SHARE
ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

#PassTheMic: Οι stars του Χόλιγουντ παραχωρούν για λίγο τα social media τους για καλό σκοπό


Η αλληλεγγύη και η «ισχύς εν τη ενώσει» είναι το σύνθημα που ενώνει όλους μας αυτή την περίοδο. 

Αυτό ενστερνίζονται οι σταρς του Χόλιγουντ που με πρόσκληση του δρ. Anthony Fauci κι άλλων ειδικών, αποφάσισαν να λάβουν μέρος σε μια εκστρατεία για να επισημάνουν την ανάγκη για μια ενοποιημένη παγκόσμια απάντηση στην πανδημία. Να σημειώσουμε ότι ο Fauci είναι βασικό μέλος της ειδικής ομάδας του Λευκού Οίκου και διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων.

#PassTheMic είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης δράσης, που είναι μέρος της ONE World Campaign κι έχει ως στόχο «να προστατεύσει τους πιο ευάλωτους, να υποστηρίξει άτομα που πλήττονται περισσότερο οικονομικά, να ενισχύσει συστήματα υγείας και να δημιουργήσει έναν πιο δίκαιο και ίσο κόσμο». 

Μεγάλα ονόματα όπως η Julia Roberts, ο Hugh Jackman, η Shailene Woodley, η Rita  Wilson και η Penelope Cruz, ο David Oyelowo, η Sarah Jessica Parker ένωσαν τις φωνές τους μαζί με άλλους διάσημους και ειδικούς στον τομέα της υγείας σε ένα βίντεο σχετικά με το #PassTheMic.

Η εκστρατεία ξεκίνησε  την προηγούμενη εβδομάδα και θα συνεχιστεί για τις επόμενες τρεις.  Για μια  μέρα οι σταρς θα αφιερώνουν τους λογαριασμούς τους  στα social media στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής, στην υγεία, και σε ειδικούς που θα μοιράζονται τις απόψεις τους σχετικά με την πανδημία με τους  θαυμαστές τους.

Η Roberts θα είναι η πρώτη που θα παραδώσει τους λογαριασμούς της για την εκστρατεία, που  έχει ως μότο τη φράση: « Κανείς δεν είναι ασφαλής, μέχρι όλοι να είμαστε ασφαλείς».

SHARE