Πατέρας
O πατέρας μίλησε αφοπλιστικά για την transgender κόρη του
VIRAL ΟΜΙΛΙΑ

Ο πατέρας που υπερασπίζεται την transgender κόρη του «Aφήστε τους να είναι αυτοί που θέλουν»


Ενας πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Brandon Boulware, από το Μισούρι των ΗΠΑ έγινε viral για την ομιλία που έδωσε σχετικά με τον αποκλεισμό των τρανς μαθητών από αθλητικές διοργανώσεις στην Αμερική.

Η ομιλία του έγινε viral στο διαδίκτυο καθώς η προσωπική του εμπειρία με την transgender κόρη του ήταν αφοπλιστική. «Αφήστε τα τρανς παιδιά να ζήσουν την παιδική τους ηλικία. Αφήστε τους να είναι αυτοί που θέλουν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε 25 πολιτείες της Αμερικής φέτος έχουν εισαχθεί κανονισμοί που θα απαγορεύουν στους τρανς ανθρώπους, κυρίως τις γυναίκες, να παίζουν αθλήματα με την ταυτότητα του φύλου τους σε διάφορα επίπεδα ανταγωνισμού. Ο Brandon Boulware θέλησε με τα λόγια του να εναντιωθεί σε μια τέτοια απαγόρευση που δεν επιτρέπει σε τρανς μαθητές να απολαύσουν το άθλημά τους και να εκφραστούν μέσα από αυτό.

«Είμαι σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, δύο αγοριών και δύο κοριτσιών συμπεριλαμβανομένου ενός υπέροχου και όμορφου transgender κοριτσιού. Σήμερα είναι τα γενέθλιά της και νομίζει ότι είμαι στη δουλειά» ξεκίνησε την ομιλία του.

«Για χρόνια δεν επέτρεπα στην κόρη μου να φοράει κοριτσίστικα ρούχα. Δεν την άφηνα να παίζει με κούκλες και την πίεζα να φοράει αγορίστικα ρούχα, να έχει κοντά τα μαλλιά της και να παίζει με τα αγόρια σε αθλητικές δραστηριότητες». Ο Boulware εξήγησε ότι το έκανε αυτό επειδή δεν ήθελε κανείς να πειράξει ούτε να κοροϊδέψει την trangender κόρη του, ούτε τα υπόλοιπα παιδιά του. «Η αλήθεια είναι ότι το έκανα για να προστατέψω τον εαυτό μου επίσης. Για να αποφύγω όλες αυτές τις αναπόφευκτες ερωτήσεις σχετικά με το γιατί η trangender κόρη μου δεν φέρεται και δεν δείχνει σαν αγόρι».

«Αγνοούσα τα θέλω της και τις ανάγκες της. Την έκανα μίζερη και δυστυχισμένη. Ειδικά στο σχολείο δεν είχε καμία αυτοπεποίθηση, ούτε φίλους και δεν χαμογελούσε ποτέ». Ωσπου μια ημέρα όλα άλλαξαν. «Γύρισα από τη δουλειά και τα παιδιά μου έπαιζαν στον κήπο. Η trangender κόρη μου φορούσε ένα φόρεμα και ήθελε να περάσει απέναντι, στους γείτονες για να παίξει. Με ρώτησε αν μπορεί να πάει να παίξει και της είπα όχι. Τότε μου ζήτησε να πάει να φορέσει αγορίστικα ρούχα, ώστε να την αφήσω να πάει να παίξει. Αυτό με συγκλόνισε και αισθάνθηκα ότι η κόρη μου ισοδυναμούσε το να είναι καλή με το να είναι κάποια άλλη». Μετά από αυτό, ο πατέρας άφησε την trangender κόρη του να φοράει ό,τι θέλει, να μακρύνει τα μαλλιά της και να παίζει με τα κορίτσια. Απέκτησε φίλους, έγινε χαρούμενο παιδί και χαμογελούσε συνέχεια.

«Αφήστε την κόρη μου, και τα υπόλοιπα τρανς παιδιά να αθληθούν με τους φίλους τους. Μην τους το στερείτε».

Δείτε το βίντεο:

SHARE