Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Ηρώδειο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
07|10|2023 13:46
SHARE
CONCERT

Η Παυλίνα Βουλγαράκη με τους γονείς της στο Ηρώδειο -Την απόλαυσαν στη σκηνή


Η Παυλίνα Βουλγαράκη έδωσε συναυλία στο Ηρώδειο και η οικογένειά της βρισκόταν στο ακροατήριο.

Επρόκειτο για μια μουσική σύμπραξη πολλών καλλιτεχνών αφιερωμένη στα τραγούδια του σημαντικού συνθέτη του ελληνικού τραγουδιού Ηλία Ανδριόπουλου.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη «συναντήθηκε» επί σκηνής με τον Μανώλη Μητσιά και τη Νατάσσα Μποφίλιου, ενώ τους συνόδευε η χορωδία «Μελωδοί» του Γιώργου Ζιάκα και η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη που απήγγειλλε ποίηση Σεφέρη και Γκάτσου.

Στο κοινό βρέθηκαν και οι γονείς της Παυλίνας Βουλγαράκη, αλλά και η αδερφή της, Χάρις.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Χάρις Βουλγαράκη, τον Γιώργο Βουλγαράκη και την Κατερίνα Πελέκη, ενώ μετά το τέλος της συναυλίας η ερμηνεύτρια φωτογραφήθηκε με τον πατέρα της στα παρασκήνια.

Για την εμφάνισή της, η Παυλίνα Βουλγαράκη επέλεξε ένα αριστοκρατικό μάξι φόρεμα αρχαιοελληνικού στιλ σε φωτεινό γαλάζιο και κομψά χρυσά σκουλαρίκια.

Δείτε την Παυλίνα Βουλγαράκη με τους γονείς της στο Ηρώδειο


NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

«Εκ των πραγμάτων, η οικογένειά μου ήταν «αντικανονική». Ωστόσο, αυτό που σε εμένα έκανε πολύ καλό ήταν ότι -ενώ έμενα στην Αθήνα, μεγάλωνα στο Λυκαβηττό και πήγαινα στο Κολλέγιο-, τα ερεθίσματά μου ήταν από την Κρήτη, γιατί περνούσαμε πάρα πολύ χρόνο εκεί. Εκεί ήταν η καρδιά μου. Οπότε, μπορεί να ζούσα εδώ, αλλά βάδιζα με τα ερεθίσματα ενός διαφορετικού περιβάλλοντος. Αυτή η αντίθεση με διαμόρφωσε. Για παράδειγμα, μπορεί στο σχολείο μεταξύ τους τα παιδιά να συνέκριναν πράγματα παντελώς ανούσια, όπως τα καινούργια τους παπούτσια. Επειδή όμως αν έλεγα εγώ κάτι ανάλογο στα ξαδέρφια μου στην Κρήτη θα με κορόιδευαν, αυτό μου έδωσε την ικανότητα να φιλτράρω όσα άκουγα και να καταλαβαίνω τι είχε νόημα και τι όχι. Και γι’ αυτό νιώθω πολύ τυχερή», είχε δηλώσει η Παυλίνα Βουλγαράκη σε συνέντευξή της στο Bovary.

SHARE