Ο Παύλος Γλίξμπουργκ δείχνει τον κοιτώνα του γιου του
Ο Παύλος Γλίξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ με τον γιο τους
06|09|2023 11:33
SHARE
SCHOOL VIBES

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ μάς δείχνει τον κοιτώνα που θα μείνει ο γιος του, Αριστείδης


Μια νέα αρχή πρόκειται να κάνει ο μικρός γιος της του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ, Αριστείδης Σταύρος.

Οπως ανακοίνωσε συγκινημένη η Μαρί Σαντάλ, τη νέα σχολική χρονιά ο Αριστείδης θα βρίσκεται οικότροφος σε εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού. Στην ανάρτησή της στο Instagram, πριν λίγες ημέρες, έγραψε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα είμαι μια “άδεια φωλιά”. Αυτός ο μικρός - μεγάλος άντρας φεύγει οικοτροφείο (Boarding school)».

Τώρα οι δυο γονείς συνόδεψαν τον γιο τους στο οικοτροφείο και μάλιστα ο Παύλος Γλύξμπουργκ δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από τον κοιτώνα λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήρθε η ώρα να κάνει μία νέα αρχή. Στη συνέχεια, η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία σημειώνοντας πως αυτή η αλλαγή είναι μεγάλη για όλους.

«Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τον Αριστείδη αλλά και για τον Παύλο και εμένα. Όχι πια πρωινά ξυπνήματα για να πηγαίνουμε τα παιδιά στο σχολείο στην ώρα τους. Είναι τρελό να πιστεύεις ότι έχουμε κάνει 24 χρόνια σχολικών μαραθωνίων και έγκαιρη προσέλευση στο σχολείο. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ανατροφής των παιδιών και τώρα ήρθε η ώρα για κάτι διαφορετικό. Γλυκόπικρο όλο αυτό, αλλά η αλλαγή είναι πάντα καλή και ανυπομονούμε για το νέο μας κεφάλαιο!», έγραψε η Μαρί Σαντάλ.

Παύλος Γλίξμπουργκ - Μαρί Σαντάλ: Ο πολύ λιτός κοιτώνας που θα μείνει ο γιος τους

Οπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία, το δωμάτιο του γιου τους στο οικοτροφείο δεν θυμίζει σε τίποτα τα πολυτελή σπίτια της οικογένειας στο Λονδίνο και τις ΗΠΑ. Είναι πολύ λιτός και έχει μόνο τα απαραίτητα.

SHARE