Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μπεζ φόρεμα χαμογελά
Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
27|12|2020 15:41
SHARE
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου αγκαλιά με την όμορφη κόρη της, Χριστίνα, στην εντυπωσιακή τραπεζαρία τους


Η Πέγκυ Σταθακοπούλου αγκαλιάζει σφιχτά την κόρη της, Χριστίνα και φωτογραφίζονται στην εντυπωσιακή τραπεζαρία τους.

Η κόρη της Πέγκυς Σταθακοπούλου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της, Χριστίνα, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή. Η διάσημη ηθοποιός συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram, όπου βλέπουμε τις δυο τους μαζί.

Με αφορμή, λοιπόν, την ημέρα των Χριστουγέννων, η Πέγκυ Σταθακοπούλου δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία, στην οποία αγκαλιάζει σφιχτά την κόρη της, ενώ ποζάρουν στην εντυπωσιακή τραπεζαρία του σπιτιού τους.

«Το κοριτσάκι μου γιορτάζει... Φιλιά πολλά κι ευχές με αγάπη σε όλους τους φίλους μου! Χαρούμενα κι ευτυχισμένα Χριστούγεννα!» διαβάζουμε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Σχετικά με τη μητρότητα και τη σχέση της με την κόρη της η Πέγκυ Σταθακοπούλου, σε συνέντευξή της στο Bovary και τη Μυρτώ Λοβέρδου είχε δηλώσει: «Από μικρή ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Δυσκολεύτηκα, γιατί δοκίμασα μεγάλη. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά χρόνια σ΄αυτή την προσπάθεια. Ηρθε όμως το Χριστινάκι κι είναι το πιο σημαντικό που μου έχει συμβεί, με το δεδομένο ότι φτιάξαμε μαζί μια σχέση. Από την στιγμή που την πήρα αγκαλιά συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για έναν άλλον άνθρωπο που προσπαθώ να καταλάβω. [...] Προσπαθώ να είμαι κοντά της, να της δείχνω την αγάπη μου. Είναι πολύτιμη για μένα και σαν προσωπικότητα, λίγο σαν πνευματικός μου οδηγός. Με σπρώχνει να πάω στα καλύτερα».

SHARE