Μπουσουλόπουλος Φιλιππίδης
Φωτογραφία: NDP
02|02|2021 13:35
SHARE
ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης εξοργίστηκε με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο


Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί αναφορικά με την επιστολή του Πέτρου Φιλιππίδη στα Media, προκειμένου να μην αναφέρεται το όνομά του στο σκάνδαλο των ημερών, ας θυμηθούμε ξανά μια μεγάλη τηλεοπτική στιγμή.

Είναι 2012 και το δίδυμο Σκορδά-Λιάγκας έχει καλεσμένο στην πρωινή εκπομπή τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας, κάνει ερώτηση-παγίδα στον Πέτρο Μπουσουλόπουλο (και γιατί όχι άλλωστε) ζητώντας να μάθει από ποιους ηθοποιούς αποτελείται το Top 3 του. Ποιοι είναι οι τρεις ηθοποιοί δηλαδή που θεωρεί τοπ τη στιγμή εκείνη.

Ο νεαρός Πέτρος Μπουσουλόπουλος αν και προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση, ενέδωσε τελικά στην ασφυκτική πίεση των παρουσιαστών αποκαλύπτοντας τους τρεις αγαπημένους του εκείνη την εποχή. Τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο και τον Θανάση Τσαλταμπάση. Ο ηθοποιός μάλιστα ανέφερε ότι δεν θα έλεγε κάποιον από τους μεγάλους (με το μεγάλους πιθανότατα ο ίδιος εννοούσε τα μεγάλα ονόματα, κάτι που παρερμηνεύτηκε και αποδόθηκε στην ηλικία).

Και μάλλον κάτι ήξερε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος που προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση αφού αυτή του η απάντηση προκάλεσε την αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη την επόμενη μέρα στην ίδια εκπομπή.

Ακολουθεί ο εξής διάλογος μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Πέτρου Φιλιππίδη.

Γ.Λ. Δεν υπάρχει κανείς που να μην σε έχει βάλει μέσα στο Top 3 των καλύτερων ηθοποιών
Π.Φ. Χθες ο Μπουσουλόπουλος δεν με έβαλε
Γ.Λ. Έβαλε τρεις πιτσιρικάδες όμως
Π.Φ. Είναι πιτσιρικάς ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος; Δεν έχει ηλικία το θέατρο πείτε στον κύριο Μπουσουλόπουλο. Να είναι πιο προσεκτικός. Γιατί ο κύριος Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς. Με τον κύριο Μπέζο και με τον κύριο Φιλιππίδη.

SHARE