Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
22|02|2021 16:19
SHARE
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Για τον Δημήτρη Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια»


Δηλώσεις στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, παραχώρησε η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου το πρωί της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου.

Η ηθοποιός και δεκάδες άλλοι συνάδελφοί της, με αίτημα την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη, πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Πολιτισμού.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εγώ προσωπικά, έχω έρθει εδώ για συμπαράσταση. Θεωρούμε ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε και ζητάμε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, διότι θεωρούμε ότι δεν καλύπτει καθόλου σωστά την θέση της. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να φτιάξουμε κανόνες δεοντολογίας, για να μπορούμε να εργαζόμαστε σαν κανονικοί άνθρωποι. Χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεση».

«Γνώριζε η Πηνελόπη όλα αυτά που μαθαίνουμε για τον κο Λιγνάδη;» ήταν η ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, την οποία μετέφερε στην ηθοποιό η δημοσιογράφος της εκπομπής, Τζένη Κρουσταλλακίδου.

«Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια. Και πώς δεν έχει τύχει να μιλήσετε έως τώρα για κάτι; Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει γίνει στον ίδιο; Το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, γιατί συγκεκριμένα, γι’αυτή την περίπτωση, και προσωπικά, έχω προσπαθήσει να παροτρύνω τα παιδιά που γνώριζα εγώ προσωπικά, να μπουν σε αυτή την διαδικασία, αλλά πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, όλος ο κόσμος που ρωτάει γιατί τώρα; γιατί δεν μιλήσανε; ότι μιλάμε για ανήλικα παιδιά στη συγκεκριμένη περίπτωση, και σε άλλες περιπτώσεις, όταν ξεκινάς τη δουλειά σου, σού δίνονται ευκαιρίες να ξεκινήσεις τη δουλειά σου, ο φόβος ήταν τεράστιος να μιλήσει κάποιος, για να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά σε ανθρώπους που είχαν χρόνια καίριες θέσεις στα πράγματα».

Δείτε το βίντεο:

SHARE