Σύντροφος Αλ Πατσίνο
Σύντροφος Αλ Πατσίνο/Φωτογραφία: nooralfallah/instagram
NOOR ALFALLAH

Noor Alfallah: Ποια είναι η 29χρονη σύντροφος του Αλ Πατσίνο που είναι έγκυος στο παιδί του


Πατέρας για τέταρτη φορά θα γίνει ο 82χρονος αστέρας του Χόλιγουντ, Αλ Πατσίνο.

H 29χρονη σύντροφός του, Νουρ Αλφαλάχ, είναι έγκυος στον όγδοο μήνα της όπως αναφέρει ρεπορτάζ του TMZ επικαλούμενο συνεργάτες του Al Πατσίνο.

Και όλα δείχνουν πως ο Αλ Πατσίνο βαδίζει στα χνάρια του Ρόμπερτ Ντε Νίρο που και αυτός έγινε πατέρας στα 79 του χρόνια, μόνο που εκείνος έχει επτά παιδιά.

Οι φήμες για την σχέση του Αλ Πατσίνο με την Νουρ Αλφαλάχ ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2022 όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν να τρώνε μαζί σε εστιατόριο της Καλιφόρνια. Τότε πηγές σημείωναν στο Page Six ότι το ζευγάρι ήταν μαζί από την εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι ο 82χρονος Αλ Πατσίνο έχει τρία παιδιά: την 33χρονη Τζούλι, την οποία απέκτησε με την Ζαν Ταράντ, και τα 22χρονα δίδυμα, Ολίβια και Άντονι, που απέκτησε με την Μπέβερλι Ντ΄Αντζελο.

Noor Alfallah: Ποια είναι η 29χρονη σύντροφος του Αλ Πατσίνο που είναι έγκυος στο παιδί του

«Ο Αλ Πατσίνο και η Νουρ Αλφαλάχ ξεκίνησαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Συνήθως κάνει σχέσεις με μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες που έχουν χρήματα. Είναι κάποιο καιρό μαζί με τον Αλ και περνάνε καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα παρόλο που ο Αλ Πατσίνο είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον πατέρα της» δήλωσε πηγή στο Page Six.

Οπως αναφέρει η Daily Mail η Νουρ Αλφαλάχ είχε στο παρελθόν σχέση με τον Μικ Τζάγκερ και πιο συγκεκριμένα το 2017 όταν εκείνος ήταν 74 ετών και εκείνη μόλις 22 ετών. Η ίδια είχε σημειώσει στο περιοδικό Hello μετά το τέλος της σχέσης τους: «Οι ηλικίες μας δεν είχαν σημασία για μένα. Η καρδιά δεν ξέρει τι βλέπει, ξέρει μόνο τι αισθάνεται. Ήταν η πρώτη μου σοβαρή σχέση, αλλά ήταν μια ευτυχισμένη στιγμή για μένα». Επίσης, η Νουρ Αλφαλάχ είχε δεσμό με τον 60χρονο δισεκατομμυριούχο Νίκολα Μπεργκρούεν.

Η 29χρονη Νουρ Αλφαλάχ συνεργάζεται επαγγελματικά μαζί με την αδελφή της, Ρέμι. Είναι αντιπρόεδρος της εταιρίας παραγωγών Lynda Obst Production στη Sony.

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι δημόσιος και ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύει φωτογραφίες της.

SHARE