Φωτογραφία: Instagram/@zenia_fly
Φωτογραφία: Instagram/@zenia_fly
09|02|2023 12:46
SHARE
ΖΕΝΙΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ

Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου έγινε 26 ετών και είναι κούκλα -Το προφίλ της Ζένιας στο Instagram


Η 26χρονη κόρη του Βλάση Μπονάτσου είναι πλέον 26 ετών και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της.

Η Ζένια Μπονάτσου, η κόρη του αείμνηστου Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μια κούκλα. Γεννημένη τον Ιανουάριο του 1997, γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της και όσο μεγαλώνει μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον πατέρα της, άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές που τονίζουν την ομοιότητά τους.

Η Ζένια Μπονάτσου, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της, αλλά και της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη, ενώ το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε καλύτερα από τις εμφανίσεις της στο Just The 2 Of Us, το 2020. Έχει σπουδάσει υποκριτική και δεν είναι απίθανο να τη δούμε σε κάποια θεατρική ή τηλεοπτική παραγωγή.

Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου είναι 26 ετών και είναι κούκλα

Όσο για το προφίλ της στα social media, διατηρεί ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο προφίλ στο Instagram καθώς δημοσιεύει φωτογραφίες άκρως καλλιτεχνικές.

Παρά τις αναρτήσεις της όμως με στιλάτα σύνολα, στην παραλία με μπικίνι και, γενικότερα από την καθημερινότητά της, φροντίζει να κρατά τα φώτα της δημοσιότητας σε απόσταση χωρίς να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα media.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως, στις φλέβες της κυλάει καλλιτεχνικό αίμα, έχει υπέροχη αισθητική ενώ εκείνο που παρατηρούν οι περισσότεροι από 7 χιλιάδες followers της είναι πως έχει εκλεπτυσμένο στιλ αλλά και καλλίγραμμο σώμα.

SHARE