Η Πόπι Ντελεβίν με φίλες στην Τοσκάνη
Φωτογραφία: Instagram/@poppydelevingne
15|07|2023 16:35
SHARE
ΠΟΠΙ ΝΤΕΛΕΒΙΝ

Η Πόπι Ντελεβίν με τον Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλίξμπουργκ σε διακοπές στην Τοσκάνη -Μαζί με την Μαρία Ολυμπία


Η Πόπι Ντελεβίν βρέθηκε στην Τοσκάνη, μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλίξμπουργκ και την αδερφή του, Μαρία Ολυμπία.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι το 37χρονο μοντέλο και ηθοποιός Πόπι Ντελεβίν βρίσκεται σε σχέση με τον κατά 12 χρόνια νεότερό της Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλίξμπουργκ, μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία James Cook, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από 8 χρόνια.

Η Πόπι Ντελεβίν φαίνεται μάλιστα ότι έχει δημιουργήσει μια ωραία σχέση και με την οικογένεια του Κωνσταντίνου Αλέξιου, κάνοντας παρέα και με την 26χρονη Μαρία Ολυμπία.

Θυμίζουμε ότι ο Παύλος Γλίξμπουργκ και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά -τη Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

Τόσο η Πόπι Ντελεβίν όσο και η Μαρία Ολυμπία είναι ιδιαίτερα δραστήριες στο Instagram, όπου ξεχωρίζουν για τις στιλιστικές τους επιλογές και τις συνεργασίες τους με διάσημους οίκους.

Έτσι, βρέθηκαν και οι δύο καλεσμένες, μαζί με άλλες influencers και jet setters σε ένα ιδιαίτερο press event που διοργάνωσε το αμερικάνικο brand Reformation, διάσημο στις γυναίκες της μόδας για τα κομψά φορέματά του.

Μαζί τους, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε η Πόπι Ντελεβιν ήταν τόσο ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος αλλά και ο Αχιλλέας-Ανδρέας και μαζί απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στην πολυτελή βίλα Villa Arniano, πίνοντας αφρώδες κρασί και διασκεδάζοντας.

Δείτε στιγμιότυπα από τις διακοπές της Πόπι Ντελεβίν με τον Κωνσταντίνο Αλέξιο και τη Μαρία Ολυμπία στην Τοσκάνη

Φωτογραφία: Instagram/@poppydelevingne
Φωτογραφία: Instagram/@poppydelevingne
Φωτογραφία: Instagram/@poppydelevingne
Φωτογραφία: Instagram/@poppydelevingne
Φωτογραφία: Instagram/@mrsalice
SHARE