Ρενέ Ο' Κόνορ
Φωτογραφία: Renne O' Connor/ Instagram
06|07|2021 13:17
SHARE
XENA, THE MIGHTY PRINCESS

Πώς είναι σήμερα η «Γαβριέλα», η πιστή σύμμαχος της «Ζήνας»


Η Λούσι Λόουλες και η Ρενέ Ο Κόνορ κυριάρχησαν στην τηλεόραση των 90s ως Ζήνα και Γαβριέλα, ένα αχτύπητο δίδυμο της αρχαίας Ελλάδας που πολεμούσε τους κακούς (θεούς και ανθρώπους).

Η σειρά κράτησε για έξι σεζόν και έκανε τεράστια επιτυχία, ενώ αρκετά δημοφιλής ήταν και στην Ελλάδα -εξίσου popular ήταν και ο Ηρακλής, στην ομώνυμη σειρά.

Οι δυο γυναίκες πάντα είχαν μια πολύ δυνατή σχέση μεταξύ τους και πολλοί ήταν εκείνοι που τις ήθελαν να είναι ερωτευμένες μεταξύ τους.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η Λούσι Λόλες επιβεβαίωσε στο ιρλανδικό περιοδικό Stellar, ότι το σενάριο της σειράς ήθελε τις δύο πρωταγωνίστριες να καταλήγουν ζευγάρι. «Με αυτό το σκεπτικό έληξε η ιστορία των δύο χαρακτήρων. Στην αρχή, εγώ και η Ρενέ δεν το περιμέναμε, αλλά οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι ήξεραν τι έκαναν. Βέβαια, πλέον δεν έχει σημασία. Ποιο νοιάζεται; Η ομοφυλοφιλία είναι κάτι φυσιολογικό. Ξέρω ότι, ίσως σε άλλα μέρη του κόσμου να αντιμετωπίζεται ακόμα ως κάτι καινούργιο, αλλά -προς Θεού- απλώς θέλουμε την απόλυτη ισότητα».

Από την άλλη, η Ρενέ, σε μια συνέντευξή της στο Fox News επιβεβαίωσε ότι η ίδια και η Λούσι έχουν μείνει καλές φίλες «Νιώθω συνδεδεμένη μαζί της. Είναι σαν αδερφή μου».

Μετά από τα 134 επεισόδια της Ζήνας, η Ρενέ Ο’ Κόνορ συνέχισε να ασχολείται με την τηλεόραση και τον κινηματογράφου, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Εκεί, όμως, που διέπρεψε ήταν στο θέατρο, αφού συμμετείχε σε αξιόλογες παραστάσεις σπουδαίων έργων, όπως «Annie», «Θείος Βάνιας», «Μαίρη Πόππινς» και «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Σήμερα, στα 50 της φαίνεται να μην έχει αλλάξει και πολύ από τότε που πολεμούσε στο πλευρό της Αμαζόνας Ζήνας.

Έχει έναν γιο 19 ετών, τον Μάιλς, από τον πρώτο της γάμο με τον Στιβ Μουίρ, ο οποίος επίσης ασχολείται με την υποκριτική, και μια κόρη από τον δεύτερο γάμο της με τον Τζεντ Σούρα, τη Ίρις, η οποία είναι 15 ετών.

SHARE