Ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος, η Ναταλία Γερμανού, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Γιάννης Σπανός
Ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση/ Φωτογραφία: Alpha TV
31|10|2019 12:55
SHARE
ΕΞΟΔΟΣ

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Κωνσταντή Σπυρόπουλου με τη σύζυγό του -15 χρόνια μετά το Super Idol


Ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος συστήθηκε στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό το 2004, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Super Idol.

Για όσους δεν το θυμάστε, ήταν το μουσικό reality στο οποίο συμμετείχε η Τάμτα και βγήκε δεύτερη, με τον Σταύρο Κωνσταντίνου να κατακτά την πρωτιά. Ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος ήταν γνωστός για το χαμηλό προφίλ που διατηρούσε και για την πηγαία γοητεία του. Στη συνέχεια τον είδαμε στις εκπομπές «TV Stars Παρουσιάστε» και «Dream Show».

Ύστερα, ο ίδιος επέλεξε να απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα και δεν τον είδαμε σε κάποια εκπομπή. Είναι παντρεμένος με την Ελμίνα Κοπελούζου και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Το ζευγάρι κάνει επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν λίγες μέρες οι δυο τους βρέθηκαν στον κινηματογράφο Αθήναιον, προκειμένου να δώσουν το παρών στην επίσημη προβολή της ταινίας «Ορεινές συμφωνίες» του σκηνοθέτη Βαγγέλη Ευθυμίου. Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος και η Ελμίνα Κοπελούζου σε επίσημη προβολή ταινίας

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος ήταν πολύ κομψός φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο, με τη σύζυγό του να κινείται σε παρόμοια αισθητική. Η Ελμίνα Κοπελούζου φορούσε ένα black pants-suit και μαύρες γόβες, ενώ τα ξανθά μαλλιά της σε διακριτικούς κυματισμούς απογείωναν την ανεπιτήδευτη κομψότητά της. Οι δυο τους απόλαυσαν την ταινία και χαμογέλασαν στον φακό των φωτογράφων.


Φωτογραφία: NDP Photo Agency
SHARE