Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος ως Μιλτιάδης
Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος ως Μιλτιάδης/ Φωτογραφία: Mega TV
07|06|2020 12:58
SHARE
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ο μικρός Μιλτιάδης από το «Είσαι το ταίρι μου» μεγάλωσε και είναι αγνώριστος -Ασχολείται με το graphic design


Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος έγινε διάσημο στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό ως «Μιλτιάδης» στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Ενα από τα παιδιά ηθοποιούς που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητά στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό ήταν ο Μιλτιάδης στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου», ο οποίος υποδυόταν τον γιο της Αννέτας και του Παναγιώτη. Καλλιεργημένος, μιλούσε αρχαία και διάβαζε πολύ, ενώ είχε εξαιρετική σχέση με τη Στέλλα -την οποία ενσάρκωνε μοναδικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο μικρός Μιλτιάδης λοιπόν μεγάλωσε και έγινε ένας πολύ όμορφος άνδρας. Απέχει πλέον από την υποκριτική σκηνή και ασχολείται με το graphic design, όπως διαβάζουμε στο προφίλ του στο Instagram. Πριν από μερικά χρόνια είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τη σειρά «Το κάτω παρτάλι», επίσης του Mega. Ωστόσο, η τηλεόραση δεν κατάφερε να τον κρατήσει, σε αντίθεση με τον σχεδιασμό, στο οποίο φαίνεται ότι βρήκε την πραγματική κλίση του.

Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, όπου δημοσιεύει πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες, δικές του, αλλά και από τη δουλειά του. Ο ίδιος είναι περήφανος «μπαμπάς» μιας γάτας, για την οποία μάλιστα έχει δημιουργήσει και ξεχωριστό λογαριασμό στο Instagram.

Αν και ο Παναγιώτης έχει μεγαλώσει αρκετά και δε μοιάζει πια με τον μικρό Μιλτιάδη, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του σίγουρα μας έρχεται στο μυαλό η εικόνα του γλυκού παιδιού με τα γυαλιά, που κέρδισε τους τηλεθεατές της πετυχημένης σειράς.

SHARE