Παππούς και εγγονή στο τζάμι
Το συγκινητικό post που κάνει τον γύρο του Διαδικύου /Φωτογραφία: Facebook/Premier Living and Rehab Center
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ VIRAL POST

Το συγκινητικό post που έγινε viral: Εγγονή δείχνει στον παππού της το δαχτυλίδι των αρραβώνων της πίσω από κλειστά παράθυρα


Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει πολλά πράγματα, όπως τα ξέραμε. Η καθημερινότητά μας έχει μπει σε άλλη τροχιά καθώς περιορίζουμε τις κοινωνικές επαφές και τις μετακινήσεις μας.

Σε όλες τις μονάδες υγείας, οι επισκέψεις έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Ειδικά στους οίκους ευγηρίας και στα γηροκομεία, καθώς οι ηλικιωμένοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ όμως αποφάσισε να επισκεφθεί τον παππού της για να του ανακοινώσει κάτι πολύ ευχάριστο. Αλλά το έκανε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, το Premier Living and Rehab Center στη Λίμνη Waccamaw μοιράστηκε στο Facebook μια σειρά φωτογραφιών της Carly Boyd, που θέλησε να επισκεφθεί τον παππού της, ο οποίος ζει εκεί.

Η νεαρή κοπέλα αρραβωνιάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και θέλησε να μοιραστεί να χαρμόσυνα νέα μαζί του. Καθώς όμως η επαφή απαγορεύεται το έκανε πίσω από ένα τζάμι.

Του έδειξε το δαχτυλίδι της και εκείνος άγγιξε συγκινημένος το τζάμι.

Τις συγκινητικές φωτογραφίες αποφάσισε να ανεβάσει στο Διαδίκτυο, η διοικητής της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων, Gennie Parnell, με τη σύμφωνη γνώμη της γυναίκας.

Αμέσως το post έγινε viral, με τους χρήστες να συγκινούνται και να αναδημοσιεύουν τις υπέροχες φωτογραφίες.

«Αν και η επίσκεψη απαγορεύεται αυτή τη στιγμή, το προσωπικό είχε μια εναλλακτική. Εδώ, η εγγονή ενός ενοίκου λέει στον παππού της ότι αρραβωνιάστηκε. Συγκινητικό και αξιομνημόνευτο, σίγουρα! Ευχαριστούμε που μας επιτρέψατε να απαθανατίσουμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή!», έγραφε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Ο παππούς της κοπέλας έχει άνοια και ήθελε πολύ να του το πει και να του το δείξει. Του είπε ότι τον αγαπάει, και εκείνος της απάντησε ότι ελπίζει να την δει σύντομα από κοντά.

SHARE