Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε τι του μαγειρεύει η Κέιτ Μίντλεντον στο σπίτι
πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλεντον/Φωτογραφία: Getty Images
12|10|2023 10:15
SHARE
ROYALS

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε τι του μαγειρεύει η Κέιτ Μίντλεντον στο σπίτι


Οι royals είναι ακριβώς όπως εμείς. Σε μια σπάνια εξομολόγηση, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε μια λεπτομέρεια για την ιδιωτική του ζωή στο σπίτι με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον- και οι λεπτομέρειες είναι παραδόξως γοητευτικές.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκαν στο βρετανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Going Home With Vick και Jordan στο Radio 1. Εκεί, τους ρώτησαν τι θα έτρωγαν για βραδινό γεύμα όταν θα επέστρεφαν στο σπίτι τους στο Γουίνδσορ.

«Θα μαγειρέψεις;» ρώτησε η Κέιτ τον σύζυγό της.

«Όχι, νομίζω ότι μάλλον θα είναι κάρυ, έτσι δεν είναι απόψε;» απάντησε εκείνος.

«Ώστε εμένα κοιτάς;», απάντησε η Κέιτ παιχνιδιάρικα.

«Εξαρτάται τι ώρα θα γυρίσουμε», είπε ο Γουίλιαμ, πριν η Κέιτ συμπληρώσει: «Ναι, μάλλον θα είναι κάρυ ή σολομός τεριγιάκι, κάτι τέτοιο».

Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές του Radio 1 Jordan North και Vick Hope ρώτησαν το ζευγάρι αν τους αρέσουν το κάρυ, τα πικάντικα ή κάτι πιο ήπιο.

«Δεν μπορώ τα πολύ καυτερά - αρχίζω να ιδρώνω. Δεν είναι ελκυστικό», παραδέχτηκε γελώντας ο Γουίλιαμ.

«Ενώ εμένα μου αρέσει το καρύκευμα, οπότε πρέπει κατά κάποιο τρόπο να μαγειρέψω το κάρυ και μετά να προσθέσω το καρύκευμα, επιπλέον καρύκευμα στο τέλος», είπε η Κέιτ..

Στη συνέχεια, ο Γουίλιαμ αστειεύτηκε ότι πρέπει να το τρώει σιγά σιγά, γιατί «αλλιώς ιδρώνω πολύ. Δεν είναι ωραίο θέαμα!».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι μιλάει για τη μαγειρική στο σπίτι.

Το 2010, ο Γουίλιαμ αποκάλυψε στο U.K. Press Association ότι όταν εκείνος και η Κέιτ άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά, προσπαθούσε να ετοιμάσει «καταπληκτικά και φανταχτερά δείπνα» για να την εντυπωσιάσει, αλλά «αυτό που συνέβαινε ήταν να κάψω κάτι, κάτι να ξεχειλίσει, κάτι να πάρει φωτιά. Εκείνη καθόταν στο παρασκήνιο και προσπαθούσε να βοηθήσει και ουσιαστικά έπαιρνε τον έλεγχο της όλης κατάστασης».

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε, επίσης, αποκαλύψει το 2019 στην τηλεοπτική εκπομπή «A Berry Royal Christmas, ότι ο αγαπημένος της «συνήθιζε στα φοιτητικά χρόνια να μαγειρεύει κάθε είδους γεύματα. Μπολονέζ και τέτοια πράγματα. Νομίζω ότι τότε προσπαθούσε να με εντυπωσιάσει».

Η πριγκίπισσα Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι μαζί από το 2001, παντρεμένοι από το 2011 και έχουν τρία παιδιά: Τον πρίγκιπα Τζόρτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούη.

SHARE