Γιατί ο πρίγκιπας Tζόρτζ, η πριγκίπισσα Σαρλότ και ο Λούης πηγαίνουν σχολείο τα Σάββατα
Φωτογραφία: AP Images
23|09|2023 12:13
SHARE
ROYALS

Γιατί ο πρίγκιπας Tζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο Λούις πηγαίνουν σχολείο τα Σάββατα


Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέπληξαν τους βασιλικούς θαυμαστές το 2022, όταν ανακοίνωσαν ότι τα τρία τους παιδιά θα φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο, το Lambrook, σε απόσταση αναπνοής από το νέο τους σπίτι στο Ουίνδσορ.

Το σχολείο προσφέρει μεγάλες και απίστευτες εγκαταστάσεις, αλλά πολλοί βασιλικοί θαυμαστές σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι τα παιδιά αναμένεται να πηγαίνουν στο σχολείο και τα Σάββατα.

Η Managing Editor του The Good Schools Guide, Melanie Sanderson, αποκάλυψε τα πάντα για το Lambrook σε podcast του βρετανικού HELLO! και εξήγησε γιατί ο πρίγκιπας Γεώργιος, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούης πηγαίνουν σχολείο το Σάββατο.

Γιατί τα τρία πριγκιπόπουλα της Βρετανίας  πηγαίνουν και τα Σάββατο σχολείο

Σχετικά με την εξαήμερη εβδομάδα στο σχολείο, η Melanie δήλωσε: "Είναι έντονη. Για τους μικρότερους, για τα παιδιά έξι και επτά ετών, είναι μια πραγματικά μεγάλη εβδομάδα".

Αλλά όταν το σχολείο είναι το Lambrook, ακόμα και μια μέρα ρεπό μπορεί να είναι πολύ, καθώς έχει τόσες πολλές δραστηριότητες που είναι η τέλεια επιλογή για τα βασιλικά παιδιά.

Με 52 στρέμματα εξοχής στο Berkshire, τα μαθήματα στο Lambrook δεν είναι τα συνηθισμένα σχολικά μαθήματα. Οι εγκαταστάσεις του σχολείου περιλαμβάνουν: γήπεδο γκολφ, πισίνα, θέατρο, αθλητικό κέντρο, καθώς και διάφορα καλλιτεχνικά εργαστήρια, καθιστώντας το ιδανικό για τους μικρούς Tζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

Ενώ η καθημερινή εξερεύνηση ακούγεται σαν όνειρο, δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας είναι ευχαριστημένο που έκανε τη σωστή επιλογή. Στο Lambrook, η πριγκίπισσα Κέιτ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μπορούν να είναι ήσυχοι γνωρίζοντας ότι τα παιδιά κατανοούν τη σημασία της δημόσιας υπηρεσίας.

Η Melanie ανέλυσε στο podcast: “Το Lambrook κάνει πολλές και πολλές έρευνες για τη συγκέντρωση χρημάτων για την κοινότητα. Επικεντρώνονται πολύ στο να διασφαλίσουν ότι οι μαθητές τους καταλαβαίνουν πόσο προνομιούχοι είναι".

"Όλα όσα ακούμε για την πριγκίπισσα Γουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ δείχνουν ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό και γι' αυτούς”.

Συνεχίζοντας να επαινεί το ζευγάρι για την επιλογή του, η Melanie είπε στο HELLO!: "Μπορείς να δεις πόσο πρακτικοί είναι και μόνο από το να τους βλέπεις στην τηλεόραση. Ηθελαν πολύ να επιλέξουν ένα σχολείο για τα παιδιά τους που να ταιριάζει πολύ με τις δικές τους οικογενειακές αξίες. Και νομίζω ότι το Lambrook ταιριάζει πραγματικά στις προσδοκίες".

SHARE