Πριγκίπισσα Άννα
Πριγκίπισσα Άννα/ Φωτογραφία: AP Images
11|05|2023 10:10
SHARE
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΝΝΑ

Πριγκίπισσα Άννα: Η εμφάνιση στο garden party του Καρόλου που μας θύμισε τη βασίλισσα Ελισάβετ


Σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να σκεφτόμαστε την πριγκίπισσα Άννα με καθωσπρέπει look, μεγάλα καπέλα και γοβάκια.

Η πριγκίπισσα Άννα, αδελφή του βασιλιά Καρόλου Γ’, λέγεται ότι είναι μια από τις πιο σκληρά εργαζόμενες royals, αφού τηρεί πιστά το πρωτόκολλο και δίνει το «παρών» σε αμέτρητες επίσημες εκδηλώσεις, εκπροσωπώντας το Στέμμα.

Η κόρη της βασίλισσα Ελισάβετ, την οποία έχουμε στο νου μας με την αυστηρή στρατιωτική τη στολή, έδωσε το παρών, στο garden party προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ την περασμένη Τρίτη. Η 72χρονη royal εμφανίστηκε με ένα σύνολο που σε πολλούς θύμιζε τη μητέρα της.

Επιλέγοντας για την περίσταση ένα σύνολο λίγο πιο fashionable, η πριγκίπισσα Άννα φορούσε ένα slip dress σε κρεμ απόχρωση και από πάνω ένα ιδιαίτερο πανωφόρι, το οποίο ήταν κεντημένο με αριστοκρατικά μοτίβα εμπνευσμένα από τη φύση που χάριζαν επιπλέον λάμψη στο look. Φυσικά, από το σύνολο δεν θα μπορούσε να λείψει και το statement headpiece -χαρακτηριστικό στις εμφανίσεις των γαλαζοαίματων- το οποίο είχε πάνω φτερά που πρόσθεταν extra vibes. Ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι nude χαμηλά γοβάκια.

Αν και οι πέρλες που φορούσε για πολλούς ήταν φόρος τιμής στη μητέρα της, ο royal author Robert Hardman είναι δηλώσει στη Mirror ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε πει ότι δεν θα φορούσε ποτέ μπεζ: «Δεν μπορώ να βάλω μπεζ γιατί κανένας δεν θα ξέρει ποια είμαι».

Σίγουρα, κοιτάζοντας τις εμφανίσεις της βασίλισσας Ελισάβετ, καταλαβαίνει κανείς ότι προτιμούσε την πιο ζωηρή χρωματική παλέτα στα ταγέρ της, δημιουργώντας μονοχρωματικές εμφανίσεις που θεωρούνται πια iconic.

Δείτε την εμφάνιση της πριγκίπισσας Άννα:

πριγκίπισσα Άννα garden party
Getty/ Ideal Image
πριγκίπισσα Άννα garden party
AP Images
SHARE