Η πριγκίπισσα Βικτόρια και ο πρίγκιπας Δανιήλ
Η κόρης της πριγκίπισσας Βικτόρια είναι ίδια η μαμά της/ Φωτογραφία: AP Images
24|02|2020 11:48
SHARE
CROWN PRINCESS

Η κόρη της πριγκίπισσας Βικτόρια έκλεισε τα 8 και μοιάζει όλο και πιο πολύ στη μητέρα της -Το νέο πορτρέτο της


Η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram δύο υπέροχες φωτογραφίες των παιδιών της.

Η πριγκίπισσα Βικτόρια και ο πρίγκιπας Ντάνιελ της Σουηδίας, με αφορμή τα όγδοα γενέθλια της κόρης τους, ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram δύο φωτογραφίες.

Η πρώτη αποτελεί ένα πορτρέτο της 8χρονης πριγκίπισσας Εστέλ, η οποία χαρίζει ένα γλυκό χαμόγελο στον φακό. Από κάτω, οι followers δίνουν ευχές στη μικρή γαλαζοαίματη, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που τονίζουν ότι μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τη μικρή πριγκίπισσα Εστέλ να ποζάρει χαμογελαστή, παρέα με τον μικρότερο αδερφό της, τον πρίγκιπα Όσκαρ, ο οποίος σε λίγες μέρες θα σβήσει τέσσερα κεράκια στη γενέθλια τούρτα του.

Η Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Εστέλ της Σουηδίας, Δούκισσα του Οέστεργκετλαντ, όπως είναι ο πλήρης τίτλος της, γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 2012. Είναι δεύτερη στη γραμμή διαδοχής του σουηδικού θρόνου, μετά τη μητέρα της, πριγκίπισσα Βικτώρια.

Η πριγκίπισσα Στέλλα της Σουηδίας με κοτσίδα και εμπριμέ φόρεμα και ο πρίγκιπας Όσκαρ
Instagram/kungahuset

Στις αρχές του έτους, οι γονείς της πριγκίπισσας Στέλλας, ανακοίνωσαν την ίδρυση μια νέας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, στην οποία έδωσαν το όνομα της κόρης τους «The Princess Estelle Cultural Foundation», η οποία έχει σκοπό στοχεύει στην προώθηση και στήριξη των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων στη σκανδιναβική χώρα.

SHARE