Βασίλισσα Λετίθια-Πριγκίπισσα Ειρήνη
Βασίλισσα Λετίθια-Πριγκίπισσα Ειρήνη/ Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
09|08|2023 10:20
SHARE
ΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Πριγκίπισσα Ειρήνη: Η σπάνια εμφάνιση της αδελφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου


Η αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Ειρήνη, βρίσκεται στη Μαγιόρκα για διακοπές με τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Η πριγκίπισσα Ειρήνη ήταν το μικρότερο παιδί του βασιλιά Παύλου και της βασίλισσας Φρειδερίκης και αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της επίτιμης βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας.

Εζησε μια γεμάτη ζωή. Γεννήθηκε στη σημερινή Νότια Αφρική στην διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, πήγε εσωτερική σε σχολείο στην Γερμανία, ακολούθησε τον Κωνσταντίνο στην εξορία μετά το αποτυχημένο κίνημα εναντίον της χούντας, έζησε για χρόνια στην Ινδία μαζί με τη μητέρα της Φρειδερίκη, όπου ασχολήθηκε με τις ανατολικές θρησκείες και τον πνευματισμό.

Από τον θάνατο της Φρειδερίκης και μετά, ζει στην Ισπανία, σε διαμέρισμα στο Παλάτι Zarzuela, στη Μαδρίτη με την αδερφή της. Η ίδια δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν απέκτησε παιδιά.

«Δεν διαμαρτύρομαι που δεν έκανα παιδιά. Εγώ είμαι επαναστάτρια και ενδιαφερόμουν πάντοτε για πολλά πράγματα. Αν είχα κάνει παιδί, θα τα είχα αφήσει όλα. Επιπλέον, για να είχα γνωρίσει έναν σύζυγο, θα έπρεπε να είναι άγιος, κανείς δεν θα μπορούσε να με αντέξει!» αναφέρει στο τελευταίο κεφάλαιο της βιογραφίας της.

Πριγκίπισσα Ειρήνη: Η σπάνια εμφάνιση της αδελφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η πριγκίπισσα Ειρήνη, λοιπόν, βρέθηκε πρόσφατα στη Μαγιόρκα όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με την αδερφή της, Σοφία, τον βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας, τη σύζυγό του βασίλισσα Λετίθια και τις κόρες του Λέονορ και Σοφία.

Βασιλιάς Φελίπε, πριγκίπισσα Λεονόρ, βασίλισσα Σοφία, πριγκίπισσα Σοφία, βασίλισσα Λετίθια, πριγκίπισσα Ειρήνη
Βασιλιάς Φελίπε, πριγκίπισσα Λεονόρ, βασίλισσα Σοφία, πριγκίπισσα Σοφία, βασίλισσα Λετίθια, πριγκίπισσα Ειρήνη/ Φωτογραφία :Getty/ Ideal Image
Βασίλισσα Λετίθια, πριγκίπισσα Ειρήνη
Βασίλισσα Λετίθια, πριγκίπισσα Ειρήνη/ Φωτογραφία :Getty/ Ideal Image

Η πριγκίπισσα Ειρήνη φοράει μια μακριά πουκαμίσα πάνω από υφασμάτινο παντελόνι και χαμογελάει στον φακό, ενώ την κρατά αγκαζέ η Λετίθια, η οποία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό με το halter-neck κόκκινο φόρεμά της (το οποίο είναι από παλαιότερη συλλογή των Mango) και τα sparkly σανδάλια της.

Η βασίλισσα Σοφία φορά ένα αέρινο φόρεμα με μοτίβο σε μπλε και ροζ αποχρώσεις, το οποίο το συνδύασε με μπλε εσπαντρίγιες, ενώ πολύ στιλάτες είναι και οι εγγονές της, Λεονόρ και Σοφία, οι οποίες φορούν αέρινα φορέματα σε ιδιαίτερα prints και εσπαντρίγιες.

SHARE