Πριγκίπισσα Ιμάν και ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης
Πριγκίπισσα Ιμάν και ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΙΜΑΝ

Η πριγκίπισσα Ιμάν έβαλε την ζώνη της μητέρας της σε γιορτή πριν τον γάμο της -Η συμβολική κίνηση


Η πριγκίπισσα Ιμάν, που είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β' και της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας, παντρεύεται σε λίγες ημέρες τον αγαπημένο της.

Η βασίλισσα Ράνια αποκάλυψε μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο στο Ιnstagram ότι η 26χρονη κόρη της παντρεύεται τον Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτη στις 12 Μαρτίου. Ο μέλλοντας γαμπρός γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας το 1994 και είναι ελληνικής καταγωγής, συγκεκριμένα από την Άνδρο.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας φαίνεται συμμετέχει ενεργά στις προετοιμασίες του γάμου της κόρης της και μάλιστα πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται η ίδια να τοποθετεί μια ζώνη στο λευκό φόρεμα της της Ιμάν.

Η συγκεκριμένη ζώνη είναι πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη για την βασίλισσα Ράνια καθώς την φορούσε στον γάμο της με τον βασιλιά Αμπντάλα στις 10 Ιουνίου του 1993.

Η πριγκίπισσα Ιμάν έβαλε την ζώνη της μητέρας της σε γιορτή πριν τον γάμο της

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ανέβασε μία νέα φωτογραφία στο Instagram στo οποίo δείχνει να επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες ενός υπέροχου λευκού φορέματος που θα φορέσει η 26χρονη κόρη της σε προ-γαμήλια γιορτή.

«Τελευταίες λεπτομέρειες πριν το Henna party της Ιμάν» έγραψε η βασίλισσα Ράνια στη λεζάντα της φωτογραφίας της όπου την βλέπουμε να τοποθετεί στην κόρη της μια λευκή ζώνη με χρυσές λεπτομέρειες.

Την συγκεκριμένη ζώνη την φορούσε η Ράνια στον γάμο της με τον βασιλιά Αμπντάλα Β' της Ιορδανίας, τον Ιούνιο του 1993. Η 22χρονη τότε Ράνια φόρεσε ένα νυφικό του σχεδιαστή Bruce Oldfield. 

Φωτογραφία: Getty/Ideal images
SHARE