Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και Σιένα Μίλε
Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και Σιένα Μίλερ/Φωτογραφίες: Getty/Ideal images, detdanskekongehus
ΙΔΙΟ SUMMER LOOK

Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και Σιένα Μίλερ με την ίδια στιλιστική έμπνευση -Το Ralph Lauren look


H πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και η Σιένα Μίλερ είχαν την ίδια στιλιστική έμπνευση φορώντας το ίδιο κοστούμι από τον οίκο Ralph Lauren.

Πρώτη το φόρεσε η Σιένα Μίλερ στις αρχές Ιουλίου όταν παρακολούθησε το τουρνουά τένις του Wimbledon. H διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα λινό ριγέ κοστούμι από τον οίκο Ralph Lauren για την εμφάνισή της καθώς ο Αμερικανός σχεδιαστής ήταν ο επίσημος outfitter του τουρνουά τένις. Μάλιστα η βρετανική Vogue και ο οίκος Ralph Lauren παρέθεσαν μεσημεριανό γεύμα και απογευματινό τσάι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Φωτογραφία: Getty/Ideal images

Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και Σιένα Μίλερ με την ίδια στιλιστική έμπνευση -Το Ralph Lauren look

Πρόσφατα, η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας επέλεξε το ίδιο καλοκαιρινό κοστούμι για την εμφάνισή της στη Βόρεια Γιουτλάνδη στα πλαίσια των βασιλικών καθηκόντων της για να εγκαινιάσει ένα σχολικό κτίριο.

Φωτογραφία: detdanskekongehus/instagram

Τα κοστούμια έχουν μετατραπεί εδώ και μερικές σεζόν στο απόλυτο essential. Το άλλοτε office item έχει κατακτήσει πλέον μία πολύ σημαντική θέση σε όλες τις εμφανίσεις μας, από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε όλες τις περιστάσεις.

Δεν είναι πλέον λίγοι οι οίκοι που το επιλέγουν ως βασικό «συστατικό» στις summer collection τους, όπως είναι ο Ralph Lauren, σε λινό ύφασμα.

SHARE