Α Ασλεϊ Γκράχαμ
Η στιγμή της μεγαλύτερης οδύνης/Φωτογραφία: @ashleygraham
11|03|2020 15:24
SHARE
ΑΣΛΕΪ ΓΚΡΑΧΑΜ

Η δυνατή φωτογραφία που μοιράστηκε η Άσλεϊ Γκράχαμ -Μέσα από την αίθουσα τοκετού, τη στιγμή της μεγαλύτερης οδύνης


Το διάσημο plus size μοντέλο Άσλεϊ Γκράχαμ, έχει αποδείξει ότι κάθε νέα μέρα είναι και μια πρόκληση. Και έχει αποφασίσει την εμπειρία αυτή της πρόκλησης να τη μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Έγινε μαμά για πρώτη φορά τον Ιανουάριο καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Άιζακ. Έκτοτε η Άσλεϊ Γκράχαμ μοιράζεται με τις γυναίκες (κυρίως) που την ακολουθούν την ωμή πραγματικότητα της μητρότητας. Θηλασμός, πόνος, εξάντληση είναι μόνο κάποια απότα θέματα τα οποία θίγει η νεαρή μητέρα, δείχνοντας, πέρα από την ομορφιά της μητρότητας και τις απίστευτες δυσκολίες της.

Για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας η Άσλεϊ Γκιράχαμ μοιράστηκε μια φωτογραφία για πρώτη φορά, μέσα από την αίθουσα τοκετού την ώρα ακριβώς που γεννιέται το μωρό. Ο πόνος που νιώθει τη στιγμή εκείνη διαγράφεται στο πρόσωπό της και, αν και φωτογραφία, σχεδόν ακούμε την κραυγή οδύνης.

https://www.instagram.com/p/B9eZulzABnG/

«Αυτό είναι το πρόσωπο της μεγαλύτερης μου δύναμης», γράφει η Άσλεϊ στο Instagram. «Ο μεγαλύτερος πόνος που έχω γνωρίσει και το μεγαλύτερο επίτευγμα που έχω επιτύχει ποτέ».

Και συνεχίζει «Σε αυτήν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πρέπει να αντιληφθούμε ότι παρά τον πόνο ή την όποια δοκιμασία έχουμε βιώσει ως γυναίκες, είμαστε δυνατές και ικανές να επιτύχουμε το μεγαλείο. Ευτυχισμένη Ημέρα της Γυναίκας! Ας γιορτάσουμε όλες μας σήμερα την δική μας δύναμη και τη δύναμη η μια της άλλης» κατέληξε.

SHARE