Η Μπέλα Χαντίντ με ριγέ σακάκι στην πασαρέλα
Φήμες θέλουν την Μπέλα Χαντίντ να έχει «πειράξει» το πρόσωπό της/Φωτογραφία: ΑP images
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ

Βίντεο δείχνει πώς θα ήταν το πρόσωπο της Μπέλα Χαντίντ χωρίς τις πλαστικές


Η Μπέλα Χαντίντ είναι ένα από τα κορυφαία και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα σε όλο τον κόσμο.

H 24χρονη Μπέλα και κατά ένα χρόνο μικρότερη από την αδελφή της, Τζίτζι, δέχεται επιθέσεις από δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως έκανε σειρά πλαστικών επεμβάσεων στο πρόσωπό της. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο και πολλά αμερικανικά δημοσιεύματα η Μπέλα Χαντίντ πριν αρκετά χρόνια ήταν διαφορετική στο πρόσωπο.

Πριν από μερικά χρόνια το πρόσωπο της Μπέλα Χαντίντ, του μοντέλου από τις ΗΠΑ με τους περισσότερους από 37,5 εκατομμύρια followers στο Instagram, ήταν αρκετά διαφορετικό. Η μύτη της σίγουρα δεν ήταν γαλλική, ενώ τα χείλη της ήταν πιο λεπτά. Εκείνη, βέβαια, έχει αρνηθεί οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση.

«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχω κάνει χειρουργικές επεμβάσεις. Ξέρετε κάτι; Ας σκανάρουμε το πρόσωπο μου, μωράκια μου» έχει δηλώσει η Μπέλα Χαντίντ σε συνέντευξή της στο Instyle και έχει προσθέσει: «Φοβάμαι να βάλω επιθέματα στα χείλη μου. Δεν θα ήθελα να εγκληματήσω επάνω στο πρόσωπό μου. Είχα από πάντα περίεργη μούρη. Έχω πέσει θύμα εκφοβισμού εξαιτίας των χαρακτηριστικών μου».

Αν δει κανείς όμως φωτογραφίες της Μπέλα Χαντίντ πριν τουλάχιστον 6 χρόνια θα δει ότι είναι εμφανές πως το διάσημο πια μοντέλο έχει κάνει επεμβάσεις στα χείλη, τη μύτη και τα ζυγωματικά. Μάλιστα, πολλοί λένε πως το νέο βίντεο κλιπ του Weeknd (πρώην της Μπέλα Χαντίντ), όπου φαίνεται το πρόσωπό του παραμορφωμένο από botox και fillers, είναι για να σατιρίσει την πρώην σύντροφό του και η εικόνα του παραπέμπει σε εκείνη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς θα ήταν η Μπέλα Χαντίντ αν δεν είχε κάνει καμία παρέμβαση στο πρόσωπό της:

Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία από το 2015 όπου το πρόσωπό της είναι αρκετά διαφορετικό από σήμερα.

ΑP images
SHARE