Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Το Σόι Σου»
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Το Σόι Σου»
13|04|2024 13:10
SHARE
REUONION

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Το Σόι Σου» έκαναν reunion -H φωτογραφία 10 χρονιά μετά το πρώτο επεισόδιο


10 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Το Σόι Σου» οι πρωταγωνιστές έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία με τη Βάσω Λασκαράκη να δημοσιεύει ένα στιγμιότυπο στο Instagram από το reunion που έκαναν.

Η σειρά του Alpha «Το Σόι σου» είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία με τους θαυμαστές να μένουν στους δέκτες και να ανυπομονούν για τα επόμενα επεισόδια.

Τόσο οι ηθοποιοί, όσο και οι έξυπνες ρεαλιστικές και αστείες ατάκες μεταξύ των δύο οικογενειών ήταν μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας της σειρά.

Πρόκειται για τη σειρά εκείνη που «έριχνε φως» σε ιστορίες καθημερινής« οικογενειακής τρέλας». Η σκηνοθεσία ήταν του Αντώνη Αγγελόπουλου και το σενάριο των Νίκου Μήτσα, Δήμητρας Τσόλκα, Γιώργου Κόκουβα και Ζωής Κοΐβαρη. Πρωταγωνιστές ήταν οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γωγώ Καρτσάνα.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Βάσω Λασκαράκη

Αν και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε τον Ιούνιο του 2019, η σειρά εξακολουθεί να σημειώνει επιτυχία με τις επαναλήψεις στο κανάλι κάθε μεσημέρι να κρατούν συντροφιά στο κοινό.

Μπορεί να έχουν περάσει 10 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς, η Βάσω Λασκαράκη όμως δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram όπου η πλειοψηφία των πρωταγωνιστών ποζάρει στο ίδιο τραπέζι για χάρη του φωτογραφικού φακού.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Το Σόι Σου» έχουν βρεθεί έξω για φαγητό και ιδιαίτερα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό για ένα αναμνηστικό στιγμιότυπο.

«Almost Reunion» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσου πως η σειρά «Το Σόι Σου» ήταν μια από τις αγαπημένες τους.

SHARE