Μοντέλο στη θάλασσα
Το μοντέλο που γράφει ιστορία/ Φωτογραφία: Playboy
MAKING HISTORY

H πρώτη Playmate με προσθετικό μέλος γράφει ιστορία και αποδεικνύει ότι ο κόσμος αλλάζει προς το καλύτερο


Την εποχή που η διαφορετικότητα βρήκε τη θέση που της αξίζει και τα πρότυπα ομορφιάς πλέον δεν είναι αυτά που βασίλευαν στα glossy περιοδικά μέχρι πριν από κάποια χρόνια, η Marsha Elle γράφει ιστορία ως η πρώτη Playmate με προσθετικό μέλος.

Η Marsha Elle δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα γινόταν Playmate, αλλά ευτυχώς, καθώς ο κόσμος σιγά σιγά αλλάζει (αργά, αλλά αλλάζει) και η ομορφιά πλέον θεωρείται κάτι περισσότερο από καλογυμνασμένους κοιλιακούς και μέγεθος XS, ήρθε η μέρα που είδε τον εαυτό της να ποζάρει για το πιο διάσημο ανδρικό περιοδικό στον κόσμο.

Η ίδια είναι μουσικός και μοντέλο και αναγκάστηκε να ζει με προσθετικό μέλος στο ένα της πόδι, καθώς γεννήθηκε με proximal femoral focal deficiency. Αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να κυνηγήσει τα όνειρά της, να ασχοληθεί με τη μουσική και το μόντελινγκ με αξιόλογη επιτυχία και να γίνει motivational speaker, ώστε να παρακινήσει κι άλλα ΑμεΑ να θέτουν στόχους και να μην το βάζουν ποτέ κάτω.

Η Marsha λοιπόν γράφει ιστορία και γίνεται η πρώτη Playmate με προσθετικό μέλος, δείχνοντας τον δρόμο προς ένα μέλλον όπου ο κόσμος είναι ακόμα πιο ανοιχτός και τα πρότυπα ομορφιάς δεν αναγνωρίζουν ταμπέλες και κλισέ. Φωτογραφήθηκε σε παραλία με μαγιό και τα κάδρα είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακά.

https://www.instagram.com/p/B-ccggUpplh/

«Όταν μου πρότειναν να γίνω η Playmate Απριλίου 2020, άρχισα να κλαίω. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν φανταζόμουν οτι θα γινόμουν ποτέ Playmate. Ο κόσμος έχει αρχίσει να γίνεται πιο ανοιχτός και με εμπνέει το γεγονός ότι μπορώ να συμβάλω κι εγώ σε αυτό» τονίζει το πανέμορφο μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/B-cr-LYpkWy/
https://www.instagram.com/p/B-euKWVDg8O/

Η ίδια προσθέτει ότι το μόντελινγκ και η δουλειά της στη μόδα, τη βοήθησαν να διηγηθεί και να κάνει γνωστή την ιστορία της, ώστε να δείξει και στους υπόλοιπους ανθρώπους με αναπηρίες ότι είναι «όμορφοι έτσι ακριβώς όπως είναι».

SHARE