Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιώργος Ψάλτου
Σκηνή από την παράσταση Φον Δημητράκης
26|02|2021 10:27
SHARE
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ

Γιώργος Ψάλτου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή»


Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Ψάλτου, ο οποίος κατήγγειλε τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης».

Ο ηθοποιός τόνισε στην εκπομπή ότι αυτό που τον κινητοποίησε να μιλήσει είναι η πρώτη καταγγελία της Ζέτας Δούκα και βλέποντας και ακούγοντάς την αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Θεωρεί ότι το εξώδικο που έστειλε ο Πέτρος Φιλιππίδης, στον δικηγόρο του, Γιώργο Γεράρη, με το οποίο του ζητεί να ανακαλέσει, απευθύνεται αποκλειστικά στο πρόσωπό του.

«Δεν έχει να ανακαλέσει τίποτα ο κ. Γεραρής, πολύ περισσότερο εγώ. Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων, είναι 9 μάρτυρες που έχουν την πρόθεση, και έχουν δοθεί τα ονόματά τους στην καταγγελία που έγινε στο σωματείο», σημείωσε.

«Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή», δήλωσε ο ηθοποιός.

Tι δήλωσε ο Γιώργος Ψάλτου στον αέρα της εκπομπής:

Ο λόγος που αποφάσισα να είμαι σήμερα εδώ είναι γιατί μόλις χθες και μετά την καταγγελία η οποία σε πρώτη φάση θεσμικά πήγε στο Σωματείο και αυτός ήταν και ο δρόμος που επέλεξα να ακολουθήσω, δεν είχα καμία πρόθεση ούτε να βγω στα κανάλια, ούτε οπουδήποτε, και ίσως φανώ και λίγο ανακόλουθος, και ας με συγχωρέσουν κάποιοι συνάδελφοί σας γιατί και χθες και προχθές, δέχτηκα τηλεφωνήματα και αρνήθηκα, γιατί θεωρούσα ότι το ζητούμενο δεν είναι η δική μου παρουσία, αμιγώς, αλλά το ίδιο το γεγονός, και ο άνθρωπος ο οποίος με κακοποιούσε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι χθες ο εντολοδόχος μου ο κύριος Γεραρής βγήκε και είπε τα γεγονότα όπως ακριβώς έχουν συμβεί. Έμαθα από τον ίδιο ότι στη συνέχεια δέχτηκε από τον κύριο Φιλιππίδη ένα εξώδικο, που του ζητά να ανακαλέσει. Δεν έχει να ανακαλέσει τίποτα ο κύριος Γεραρής, πολύ δε περισσότερο εγώ. Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων. Είναι 9 μάρτυρες αυτή τη στιγμή, οι οποίοι έχουν την πρόθεση, έχουν δοθεί τα ονόματά τους, στην καταγγελία που κατατέθηκε στο Σωματείο, και αν και εφόσον θεωρηθεί θα καλεστούν.

Αυτό που με κινητοποίησε ήταν όταν μου εστάλη η πρώτη καταγγελία, που έγινε δημόσια από την κα Ζέτα Δούκα, και βλέποντας και ακούγοντάς την ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι, και είπα «Ωπ εσύ δεν το έχεις ξεπεράσει όλο αυτό που σου συνέβη». Άρχισα να δέχομαι κάποια τηλεφωνήματα, κάποια μηνύματα, από συναδέλφους και φίλους που γνώριζαν τι περνούσα αυτά τα δύο χρόνια. Και μου έλεγαν τι προτίθεσαι να κάνεις. Η πρόθεσή μου ήταν να κινηθώ απολύτως θεσμικά. Επειδή αισθάνομαι ότι το εξώδικο προς τον κο Γεραρή και προς το Mega, ουσιαστικά είναι προς εμένα, επειδή μέχρι χθες δεν είχα την πρόθεση να βγω, ούτε ο κύριος Γεραρής έχει την ανάγκη της δημοσιότητας, πολύ δε περισσότερο και εγώ, και αυτού του είδους την δημοσιότητα.

SHARE