Ψαρράς, Δούκα, Κομούλης, Χρυσικού
Φωτογραφία: NDP
27|01|2021 11:59
SHARE
ΜΕ ΤΗ ΖΕΤΑ

Νίκος Ψαρράς-Δώρα Χρυσικού για Ζέτα Δούκα: Είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε


Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα, αναφορικά με τα όσα αποκάλυψε για τον σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη, τάσσονται με κοινή ανακοίνωσή τους οι συνεργάτες της Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού.

Οι δύο συμπρωταγωνιστές της στην παράσταση Closer, για την οποία η ηθοποιός Ζέτα Δούκα κατήγγειλε περιστατικό λεκτικής και ψυχολογικής βίας από τον σκηνοθέτη, στέκονται όπως όλα δείχνουν στο πλευρό της, έτοιμοι ακόμη και να καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές όποια στιγμή και αν κληθούν.

Η ανακοίνωση:

Η κοινή ανακοίνωση που κάναμε με τον συνάδελφο Nikos Psarras A για τις καταγγελίες της συναδέλφου μας Ζέτας Δούκα. Στηρίζουμε χωρίς αστερίσκους τη Ζέτα προς αποκατάσταση της αλήθειας και θα την πούμε σε όποιον και όποτε μας ζητηθεί.
"Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης "Closer" στην οποία συμμετείχαμε και εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε".

Όσον αφορά τις αποκαλύψεις, η Ζέτα Δούκα, η ηθοποιός είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»:

«Θα σας πω κι εγώ ένα περιστατικό το οποίο είχα σαν ηθοποιός στα 23 χρόνια που είμαι. Δεν αφορά σεξουαλική παρενόχληση, δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογικής και λεκτικής βίας...[ ]...Στέλνει τον συνάδελφό μου ηθοποιό φίλο μου να βγω στη σκηνή να πω στον κόσμο ότι δεν θα γίνει η παράσταση, και είπα οκ να το πω εγώ αλλά γιατί δεν βγαίνεις εσύ; Ως θιασάρχης και επικεφαλής; Με έβρισε. Με κλώτσησε. Και είπε «οκ, πάμε τρίτο κουδούνι». Ηταν αρχές Δεκεμβρίου.

Χθες ωστόσο στο κεντρικό δελτίο του Mega με τη Ράνια Τζήμα, ο κύριος Κιμούλης ανέφερε: «Όταν το άκουσα για πρώτη φορά η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα. Τώρα δεν έχω στενοχωρηθεί, έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση. Το ότι κλώτσησα, ούτε για αστείο. Δεν πρόκειται να πάρω πίσω την μήνυση και την αγωγή που έχω καταθέσει. Ακόμα κι αν αρχίσει να ζητείται συγγνώμη. Καταρχάς δεν κατάλαβα τι συνέβη μετά την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου. Γιατί ξέρω ότι η παράσταση κράτησε μέχρι το Πάσχα. Υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή πίτας, ένα μήνα μετά, όπου είμαστε όλοι μια χαρά. Κανένας συνάδελφος δεν ήταν νέος συνάδελφος που να φοβάται τον κακό θιασάρχη, ότι θα του κάνει κάποιο κακό στον μέλλοντα χρόνο».

SHARE