Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
23|05|2024 09:59
SHARE
FATHER & SON

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης συστήνει τον πατέρα του -«Σε αγαπώ, έτσι ωραία αυθόρμητα»


Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης με μια φωτογραφία στο Instagram μας σύστησε τον πατέρα του.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανήκει στους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θεατρικό σανίδι. Ο ίδιος κρατά χαμηλό προφίλ και δεν απασχολεί τα media με την προσωπική του ζωή.

Πρόσφατα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε να χαμογελάει με τον πατέρα του. Όπως αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησης, οι δυο τους βρίσκονται στην Κύπρο.

«Εγώ και εσύ Κύπρο πατέρας γιος σε αγαπώ έτσι ωραία αυθορμητα όπως πάντα… Και ας έχει τοσηηηηη ζεστηηηηηηη» έγραψε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι followers ενθουσιάστηκαν με την ανάρτηση του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη και πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ότι πατέρας και γιος μοιάζουν πολύ.

Δείτε τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη με τον πατέρα του:

«Γεννήθηκα στο Μπόλτον, στο Μάντσεστερ. Είναι η πατρίδα της μητέρας μου, εκεί ζει. Με τον πατέρα μου χώρισαν όταν ήμουν τεσσάρων. Γνωρίστηκαν όταν εκείνος σπούδαζε στην Αγγλία. Η οικογένεια στήθηκε στην Αθήνα. Ο πατέρας μου έκανε διάφορες δουλειές -τελικά ασχολήθηκε με το εμπόριο ωρολογοποιΐας και χρυσού. Τριγυρνούσε την Ελλάδα και δειγμάτιζε. Οταν μεγάλωσα λίγο πήγαινα μαζί του –δύσκολη δουλειά, βαριές οι βαλίτσες. Οι γονείς μου, όταν κατάλαβαν ότι ήταν καλύτερα, χώρισαν. Ακόμα και σήμερα μοιράζονται αγάπη, σεβασμό, επικοινωνούν» είχε πει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε συνέντευξή του στο Bovary.gr.

SHARE