Τα γενέθλια της Ράνιας Τζίμα
Ράνια Τζίμα/Φωτογραφία: NDP
ΡΑΝΙΑ ΤΖΙΜΑ

Ράνια Τζίμα: Γενέθλια στο σπίτι με την 7χρονη κόρη της -Οι φωτό από το σαλόνι της


Η Ράνια Τζίμα γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σπίτι με την κόρη της.

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου η anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Ράνια Τζίμα, γιόρτασε οικογενειακά τα γενέθλιά της, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Ελένη, η οποία είναι 7 ετών.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με την μικρή από το σαλόνι του σπιτιού της.

Έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε την διακόσμηση του σπιτιού της. Στις φωτογραφίες φαίνεται ο γκρι καναπές, το λευκό coffee table και το επιδαπέδιο φωτιστικό.

Ράνια Τζίμα: Γενέθλια στο σπίτι με την 7χρονη κόρη της

Η Ράνια Τζίμα έσβησε το κεράκι της τούρτα της δίπλα στην κόρη της και έπειτα μητέρα και κόρη έκαναν μια τρυφερή αγκαλιά.

Παράλληλα, η Ράνια Τζίμα δεν δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της, λέγοντας πως έγινε 43 ετών. «Καλώς να ορίσουν και τα 43! Αγάπη, υγεία και ζεστές αγκαλιές για όλους!», έγραψε η Ράνια Τζίμα στην ανάρτησή της. Φυσικά, οι διαδικτυακοί φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της.

Η Ράνια Τζίμα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε δηλώσει: «Η κόρη μας δεν έχει καταλάβει ακόμα τη δουλειά μου. Δεν ασχολείται γενικά, μόνο για την εικόνα μου λέει. Κάνουμε ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς. Εγώ είμαι πολύ ελαστική μαζί της, ενώ ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός. Είναι πολύ διαφορετική και από τους δυο μας. Η κόρη μου είναι χίπισσα. Πρέπει να κρατήσω ισορροπίες. Είναι πολύ χαλαρή. Οι ανησυχίες μου είναι πως πρέπει να της περάσω την αίσθηση ότι πρέπει να προσέχει όταν θα φύγει από την αγκαλιά μου. Όταν αρχίσει να κάνει δραστηριότητες, πρέπει να της δείξουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να επιτρέπει».

SHARE