Ράσελ Κρόου
Ράσελ Κρόου/Φωτογραφία: ΑP images
ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ

Ράσελ Κρόου: Ξυρίστηκε μετά από 5 χρόνια και μάς θύμισε τον παλιό, καλό του εαυτό


O διάσημος ηθοποιός Ράσελ Κρόου αποφάσισε να ξυρίσει τα μούσια του μετά από 5 χρόνια και ξανάνιωσε!

«Πρώτο ξύρισμα από το 2019» σημείωσε χαρακτηριστικά ο 59χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ράσελ Κρόου, σε μια φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο Twitter, ξαφνιάζοντας πολλούς από τους θαυμαστές του.

Στη φωτογραφία, ο Ράσελ Κρόου φαίνεται αρκετά νεότερος και θυμίζει τον παλιό, καλό του εαυτό. Θυμίζουμε ότι ο σταρ του Χόλιγουντ είχε αφήσει τα τελευταία χρόνια μούσια.

Φωτογραφία: ΑP images

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός κοίταξε με σοβαρό ύφος τον φωτογραφικό φακό και αποκάλυψε την μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του.

Δείτε το tweet του:

Η ανταπόκριση στη νέα εμφάνιση του Russell ήταν άμεση και εξαιρετικά θετική, με τους θαυμαστές να κάνουν σχόλια.

«Ουάου, φαίνεσαι 20 χρόνια νεότερος!» και παρόμοια σχόλια θαυμασμού αποδεικνύουν το θετικό αντίκτυπο της απόφασής του να απαρνηθεί τις τρίχες στο πρόσωπο.

Tον Ιούλιο του 2023 ο Ράσελ Κρόου παραδέχτηκε σε συνέντευξη Τύπου πως έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε οι δημοσιογράφοι για τον «Μονομάχο». «Θα πρέπει να με πληρώνουν για τον αριθμό των ερωτήσεων που μου κάνουν για μια ταινία στην οποία δεν συμμετέχω καν. Δεν έχει να κάνει με εμένα. Σε αυτόν τον κόσμο, είμαι νεκρός. Αλλά παραδέχομαι πως έχω μια δόση ζήλιας, γιατί μου θυμίζει όταν ήμουν νεότερος και τι σήμαινε για μένα, στη ζωή μου [η ταινία]», δήλωσε ο Ράσελ Κρόου ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα τον δούμε να παίζει στο σίκουελ του «Μονομάχου» του Ρίντλεϊ Σκοτ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.

SHARE