Η Ρέα Τουτουνζή με ροζ φόρεμα
Throwback/ Instagram/ @reatoutounzi
24|07|2020 12:05
SHARE
MISS UNIVERSE

Όταν η Ρέα Τουτουνζή πήρε μέρος στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος» το 1994 -Μάγεψε τον κόσμο με την ομορφιά της


Η Ρέα Τουτουνζή ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο από τη χρονιά που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος 1994».

Μια από τις ομορφότερες γυναίκες που έχουν περάσει από την ελληνική μόδα, η Ρέα Τουτουνζή στέφθηκε Σταρ Ελλάς πριν από 26 χρόνια και μέχρι σήμερα διατηρεί την ομορφιά και τη γοητεία που την έκαναν να ξεχωρίσει και της εξασφάλισαν μια αξιοζήλευτη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και οι αναλογίες supermodel μαγνήτιζαν (και μαγνητίζουν) τα βλέμματα, με την ίδια να έχει κερδίσει επάξια μια θέση ανάμεσα στις Ελληνίδες μούσες της μόδας που έχουν καταφέρει να αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην εγχώρια σκηνή.

Η Ρέα Τουτουνζή, λοιπόν, μετά τη νίκη της στον ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς (την ίδια χρονιά η Εύη Αδάμ και η Γιολάντα Διαμαντή κέρδισαν τους τίτλους Μις Ελλάς και Β’ Μις Ελλάς αντίστοιχα) ταξίδεψε στις Φιλιππίνες για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος». Μαγεύοντας το κοινό και τους κριτές με την εκπληκτική ομορφιάς της, η Ρέα Τουτουνζή κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει μέχρι την τελική δεκάδα.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τον διαγωνισμό του 1994, στον οποίο οι παρουσιαστές ανακοινώνουν τις 10 φιναλίστ, ανάμεσα στις οποίες ακούγεται και το δικό της όνομα. Με μακριά μαλλιά και την έκπληξη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, η Ρέα Τουτουνζή παίρνει τη θέση της στο «χρυσό» Top 10. Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχθηκε η Μις Ινδία Sushmita Sen.

SHARE