Ρέα Τουτουνζή κοστούμι
Φωτογραφία: instagram/@reatoutounzi
09|12|2022 09:03
SHARE
ΡΕΑ ΤΟΥΤΟΥΝΖΗ

Το hair look της Ρέας Τουτουνζή είναι ιδανικό για γυναίκες άνω των 50 -Τα γκρίζα μαλλιά πιο stylish από ποτέ


Η Ρέα Τουτουνζή έκανε το κούρεμα που κολακεύει τα γκρίζα μαλλιά και δίνει το πιο stylish αποτέλεσμα.

Οι γυναίκες πια βλέπουν τα γκρίζα μαλλιά με άλλο μάτι με τις τάσεις της ομορφιάς να αγκαλιάζουν τη φυσική εξέλιξη με το πέρας των χρόνων. Η φυσική ομορφιά και η ανάδειξη των φυσικών χαρακτηριστικών γενικότερα επικρατούν και οι γυναίκες επιλέγουν τα ανεπιτήδευτα looks χωρίς να σκέφτονται τα πρότυπα των social media, καταρρίπτοντας με τον δικό τους τρόπο το στερεότυπα. Δεν είναι όμως μόνο οι επώνυμες που υιοθετούν την τάση. Χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο αποδέχονται την φυσική τους εξέλιξη και μεγαλώνουν όμορφα, όπως ακριβώς το επιθυμούν οι ίδιες.

Η Ρέα Τουτουντζή είναι μια από τις γυναίκες που έχουν αγκαλιάσει τον εαυτό τους και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη φυσική ομορφιά τους.

Το νέο κούρεμα της Ρέας ΤουΤουνζή είναι ιδανικό για γυναίκες άνω των 50

H Ρέα ΤουΤουνζή ήταν και είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες που έχουν περάσει από την ελληνική μόδα. Στέφθηκε Σταρ Ελλάς πριν από 26 χρόνια και μέχρι σήμερα διατηρεί την ομορφιά και τη γοητεία που την έκαναν να ξεχωρίσει και της εξασφάλισαν μια αξιοζήλευτη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

Τώρα, το ανανεωμένο της hair look έρχεται να δώσει έμπνευση στις γυναίκες που επιθυμούν να αφήσουν τα μαλλιά τους φυσικά, με τις γκρίζες τρίχες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Με αφορμή την καμπάνια για το γούρι του Συλλόγου «Ελπίδα», η Ρέα Τουτουνζή πόζαρε στον φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου και οι φωτογραφίες αυτές δημοσιεύθηκαν από το προφίλ της στο Instagram.

Εκείνο που δεν πέρασε απαρατήρητο είναι το νέο hair look της, ένα εντυπωσιακό pixie cut, το οποίο αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το φυσικό γκρι -λευκό των μαλλιών της ενώ παράλληλα κολακεύει τις γωνίες του προσώπου.

SHARE