Ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου/Φωτογραφία: Shutterstock
ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ

Ο πιο ρομαντικός τρόπος να διπλώσεις την πετσέτα του τραπεζιού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Η ημέρα του Aγίου Βαλεντίνου είναι εδώ και σκέφτεσαι αυτήν τη ρομαντική γιορτή να την περάσετε στο σπίτι σου. 

Πέρα, λοιπόν, από το τι θα φορέσεις και τι θα μαγειρέψεις για τον αγαπημένο σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σκέφτεσαι και πώς θα διακοσμήσεις το τραπέζι στο οποίο θα κάτσετε να φάτε.

Λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και καλό είναι (για ευνόητους λόγους) να μην μαγειρέψεις κάτι βαρύ για εκείνη την ημέρα. Οσο για τo art de la table, εμείς βρήκαμε ένα απίθανο βίντεο στο Instagram όπου μπορείς να διπλώσεις μια κόκκινη πετσέτα με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Είναι τόσο απλό και εύκολο που δεν θα σε παιδέψει καθόλου. Η κόκκινη πετσέτα θα πάρει την μορφή λουλουδιού και μπορείς να την τοποθετήσεις μέσα σε ένα μπολ.

Ο πιο ρομαντικός τρόπος να διπλώσεις την πετσέτα του τραπεζιού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το art de la table μπορεί να εξυψώσει ένα γεύμα, ακόμη κι αν είναι το πιο απλό του κόσμου! Πόσο μάλλον μια ημέρα σαν του Αγίου Βαλεντίνου, όπου ο ρομαντισμός είναι τα ύψη.

Χρειάζεται να βάλεις φαντασία, να εστιάζεις στην απλότητα και να μην το παρακάνεις με πολλά αντικείμενα που υπερφορτώνουν το τραπέζι. Για παράδειγμα, μην βάλεις πολλά κεριά πάνω στο τραπέζι.

Μετά από γρήγορη αναζήτηση στο Instagram εντοπίσαμε τον πιο ρομαντικό τρόπο για να διπλώσεις την πετσέτα του σερβίτσιου. Το ιδανικό χρώμα είναι κόκκινο για να μοιάζει η πετσέτα με κόκκινο τριαντάφυλλο.

SHARE