Αντζελα Γκερέκου
Αντζελα Γκερέκου/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Flashback: Αντζελα Γκερέκου, Σάκης Ρουβάς και Ηλίας Ψινάκης σε νυχτερινή έξοδο στα 90s


Ο Ηλίας Ψινάκης, η Αντζελα Γκερέκου και ο Σάκης Ρουβάς σε ένα απίθανο throwback από τα λαμπερά 90s.

Τη δεκαετία του '90 η ελληνική σόουμπιζ ήταν στο απόγειό της και τα λαμπερά πάρτι διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο. Οι κοσμικές στήλες των περιοδικών ήταν το βαρόμετρο της επιτυχίας και όλα ήταν στο μάξιμουμ.

Στον λογαριασμό @greekvintage_culture, όπου δημοσιεύονται φωτογραφίες και παλιά δημοσιεύματα, όλα σκαναρισμένα από τον ίδιο τον χρήστη και την πλούσια συλλογή του, είδαμε μια φωτογραφία από τα ένδοξα 90s, όπου ο Ηλίας Ψινάκης, η Αντζελα Γκερέκου και ο Σάκης Ρουβάς διασκεδάζουν σε κάποια νυχτερινή τους έξοδο.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον χαμογελαστό Ηλία Ψινάκη να κοιτάζει την όμορφη Αντζελα Γκερέκου, η οποία κρατάει αγκαζέ τον Σάκη Ρουβά. 

Η φωτογραφία είναι από το περιοδικό Ciao, τον Αύγουστο του 1997.

Σίγουρα η συγκεκριμένη ανάρτηση μας πήγε σε παλιές εποχές!

Δείτε εδώ:

Σημειώνουμε ότι το 1997, ο Σάκης Ρουβάς είχε δεχτεί δημόσια κατακραυγή καθώς είχε δώσει στις 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού, μία συναυλία στην Πράσινη Γραμμή στην Κύπρο, μαζί με τον Τούρκο τραγουδιστή, Μπουράκ Κούτ.

Οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να περάσουν μέσω της μουσικής τους, μηνύματα ειρήνης και συμφιλίωσης. Αντ’ αυτού, δέχτηκαν σκληρή κριτική και έντονες αποδοκιμασίες. Η συναυλία κατέληξε στο απόλυτο φιάσκο και ο Σάκης Ρουβάς αναγκάστηκε να διακόψει τις υπόλοιπες συναυλίες του και να φύγει για την Αμερική, όπου έμεινε έξι μήνες.

SHARE