Ρούλα Ρέβη
Ρούλα Ρέβη/Φωτογραφία: Ιnstagram
INSTAGRAM

H Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το νέο της σπίτι


Η Ρούλα Ρέβη έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι και είναι πολύ χαρούμενη με την αλλαγή αυτή.

H γνωστή φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα «αποχαιρέτησε» το σπίτι της στον Λυκαβηττό και πλέον βρίσκεται στο νέο διαμέρισμά της.

Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευε πρόσφατα στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία από το ευρύχωρο σαλόνι της, όπου βλέπουμε να έχει επιλέξει ένα τεράστιο κόκκινο χαλί, ενώ τα φυτά εσωτερικού χώρου, το λευκό πιάνο και μια κιθάρα τραβούν τα βλέμματα.

«Είναι αυτό το χαλί ό,τι ωραιότερο μου έχει συμβεί την τελευταία εβδομάδα; Είναι» σημείωσε με ενθουσιασμό η Ρούλα Ρέβη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η ίδια φαίνεται να έχει ήδη αγαπήσει το κόκκινο χαλί, το οποίο δίνει μία υπέροχη ζεστή και χριστουγεννιάτικη αίσθηση στον χώρο.

H Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το νέο της σπίτι

Ενας νέος κύκλος ανοίγει για την οικογένεια της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, αφού μετά από χρόνια μετακόμισαν σε νέο σπίτι, μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους, τον Άγγελο και την Eιρήνη.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας πήραν την απόφαση να μετακομίσουν και μάλιστα είναι ενθουσιασμένοι με το νέο τους σπίτι, το οποίο είδαμε πρόσφατα στο Instagram.

«Το σπίτι δεν είναι ένα μέρος αλλά ένας άνθρωπος» είχε γράψει η Ρούλα Ρεβη αναφερόμενη στον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, δείχνοντας παράλληλα φωτογραφίες από την μετακόμισή τους στο Instagram.

SHARE