Ρούλα Ρέβη
Ρούλα Ρέβη/Φωτογραφία: Ιnstagram
BIRTHDAY GIRL

Ρούλα Ρέβη: Έκλεισε τα 50 και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν


Η Ρούλα Ρέβη είχε τα γενέθλιά της και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον νεότερο εαυτό της.

Η γνωστή φωτογράφος έκλεισε τα 50 και με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα των γενεθλίων της, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από τα νιάτα της, όταν ήταν 19 ετών όπου την βλέπουμε με σπαστά μαλλιά και λεπτά φρύδια που ήταν τότε τάση της εποχής. Εχει το τσιγάρο στο στόμα και κρατάει ένα σπίρτο. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε την συγκεκριμένη φωτογραφία της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της σημείωσε: «Γεννήθηκα ενήλικας και συνεχίζω σαν παιδί! Ευγνώμων σε ότι δύσκολο ήρθε και ευγνώμων που το τελείωσα χωρίς πανοπλία ! Χρόνια πολλά Ρούλα μικρή και θα προσπαθώ να σε δικαιώνω καθημερινά».

Ρούλα Ρέβη: Έκλεισε τα 50 και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν

Τα γενέθλιά της είχε στις 5 Νοεμβρίου, η Ρούλα Ρέβη. Τα φετινά γενέθλια για την σύζυγο του Αποστόλη Τότσικα έχουν μια ξεχωριστή σημασία, καθώς σηματοδοτούν και την είσοδό της σε μια νέα δεκαετία.

Στο γενέθλιο post η Ρούλα Ρέβη δηλώνει ευγνώμων για όσα βιώνει και για όσες δυσκολίες και εμπόδια κατάφερε να αντιμετωπίσει. Παραδέχεται ότι νιώθει ακόμη παιδί, εύχεται «χρόνια πολλά» στον νεότερο εαυτό της και του υπόσχεται πως θα προσπαθεί κάθε μέρα, μέσα από πράξεις, να την δικαιώνει με τις επιλογές της.

«Υπήρξα ένα παιδί που έζησε την παιδική και εφηβική του ηλικία σε δύο κύκλους. Τον πολύ συνεσταλμένο, ντροπαλό και “κλειστό” στην αρχή και στην εφηβεία μου, τον πολύ επαναστατικό, αντιδραστικό, ενίοτε φτάνοντας, πολλές φορές, ακόμη και την ίδια μου τη ζωή, στα άκρα- δεν ήταν λίγες οι στιγμές που πλησίαζα κυριολεκτικά στην άκρη του γκρεμού, αλλά η ευθύνη της επιβίωσης δεν με άφηνε τελικά να πέσω» έχει σημειώσει η Ρούλα Ρέβη στη συνέντευξή της στο περιοδικό Omikron.

SHARE