Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με πουά φόρεμα και γόβες σε πάρτι
Αξίζει να δεις αυτές τις 2 φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM MOMENTS

Το μαγευτικό κλικ της Ρούλας Ρέβη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου -Θυμίζει κάτι από Ελενα Ναθαναήλ


Στον φακό της Ρούλας Ρέβη πόζαρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Η γνωστή φωτογράφος ανέβασε δύο ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο προφίλ της στο Instagram και μπορούμε να πούμε πώς πρόκειται για μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίσεις που έχει κάνει ποτέ το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM.

Σε αυτή τη φωτογράφιση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θυμίζει την Ελενα Ναθανήλ και είναι πανέμορφη. Οι φωτογραφίες της στο Instagram μάς τράβηξαν την προσοχή και δεν μάς κάνει έκπληξη ότι το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι έργο της Ρούλας Ρέβη. Αλλωστε, η Ρούλα Ρέβη είναι μια από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες φωτογράφους στην Ελλάδα. Είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από φωτογραφίες που υμνούν την ομορφιά: σε μεγάλα περιοδικά, σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες.

Το ταλέντο της Ρούλας Ρέβη είναι γνωστό στους ανθρώπους της μόδας. Στον φακό της έχουν ποζάρει πολλοί γνωστοί Έλληνες και πάντα οι φωτογραφίες της έχουν κάτι ιδιαίτερο.

https://www.instagram.com/p/B6DY-cYn9LA/
https://www.instagram.com/p/B6DY1q5nXjl/

Μια φωτογράφιση για λογαριασμό του Paris Match το 1966, είναι ο λόγος που σήμερα μπορούμε να ξαναθαυμάσουμε την εκλεπτυσμένη ομορφιά της Έλενας Ναθαναήλ. 


Jack GAROFALO/ Paris Match via Getty Images / Ideal Image
SHARE