Σάκης Ρουβάς
Φωτογραφία: @sakisrouvas
06|01|2023 09:42
SHARE
ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

Ο Σάκης Ρουβάς έχει γενέθλια και η κόρη του, Αναστασία, του εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο


Ο Σάκης Ρουβάς γιόρτασε τα γενέθλιά του και η πιο τρυφερή ευχή ήρθε από την κόρη του, Αναστασία.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μέσα από το προφίλ του δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις μουσικές του στιγμές επί σκηνή -και όχι μόνο- αλλά και από την καθημερινότητά του, με τη σύζυγο και τα παιδιά τους.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς παρά τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media κρατούν χαμηλό προφίλ καθόλη την διάρκεια της σχέσης και του μετέπειτα γάμου τους. Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά και τα τελευταία χρόνια έχουν επιλέξει να μένουν εκτός Αθήνας, όπου διατηρούν το δικό τους κτήμα, το δικό τους μποστάνι, ακόμη και τα δικά τους ζώα.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει γενέθλια και η κόρη του, Αναστασία του εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο

Ο Σάκης Ρουβάς έκλεισε τα 51 του χρόνια και γιόρτασε με τους αγαπημένους του ανθρώπους, ωστόσο μια αναπάντεχη φωτογραφία δημοσιεύθηκε και αυτή δεν ήταν άλλη από μια φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του, Αναστασία.

Στη φωτογραφία πατέρας και κόρη περπατούν πιασμένοι χέρι -χέρι και μάλιστα η 15χρονη Αναστασία έγραψε τα χρόνια πολλά στο φωτογραφικό στιγμιότυπο το οποίο δημοσίευσε σε Instagram Stories.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πατέρα της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και ο συγκινημένος Σάκης Ρουβάς την αναδημοσίευσε γράφοντας χαρακτηριστικά «my little girl».

Φωτογραφία: Instagram/@sakisrouvas
SHARE